• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Adapazarı


Hüseyin Eroğlu: Önemli bir maçı kazandın / Video

featured

Spor Toto 1’inci Lig’in iddialı ekiplerinden Yılport Samsunspor, ligin 25’inci haftasında Sakaryaspor’u 1-0 mağlup etti. Karadeniz ekib bu galibiyetle puanını 48’e yükselterek zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü. Kırmızı-beyazlılarda teknik direktör Hüseyin Eroğlu, maçın ardından basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Sezonun en önemli galibiyetlerinden birini aldıklarını ifade eden Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “İki takıma da bakıldığında aslında Sakaryaspor 6 maçtır kazanarak gidiyordu. Biz de iyi bir ivme yakalamıştık. Bu maç aslında ligin seyirini etkileyecek bir maçtı. Kazandığımız için mutluyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Sakarya tartışmasız ülkemizin en önemli futbol kentlerinden birisi. Böyle bir atmosferde oynamak kolay değil. Maça aslında etkili başladık. Değerlendiremediğimiz birçok pozisyona girdik. Rakibin üzerimize gelmesiyle de pozisyon verdik. Pas oyunuyla baskıyı kırabilirdik. İkinci yarı daha çok üzerimize geleceklerini biliyorduk. Topa hükmederek oynayamadık. Rakip birazdaha baskılı göründü. Tabii kolay değil, her maç zor. 48 puan yaptık, 15 maçtır kaybetmiyoruz. Zorlu rakiplerimize karşı üstün skor aldık. Bu bizim için şampiyonluk yarışında çok değerli. Çok güçlü bir takıma sahibim. En çok koşan, şut atan koşu mesafesinde ligin üstünde olan bir takıma sahibiz. Hedefimiz Süper Lig’de olmak. Sakaryaspor’a da başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!