1. Haberler
  2. Kültür&Sanat
  3. “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” Fotoğraf Sergisi Ege Perla’da!

“Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” Fotoğraf Sergisi Ege Perla’da!

Tepe Emlak Yatırım yönetimindeki Ege Perla, İzmirlilerin Hoş Vakit Merkezi olmanın yanı sıra, şehirde sanatın buluşma noktası olmaya da devam ediyor.

featured
kadin-gozuyle-hayattan-kareler-fotograf-sergisi-ege-perlada.jpg

Tepe Emlak Yatırım yönetimindeki Ege Perla, İzmirlilerin Hoş Vakit Merkezi olmanın yanı sıra, şehirde sanatın buluşma noktası olmaya da devam ediyor.

 

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen ve Türkiye’nin kadınlara özel tek fotoğraf yarışması olan “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” fotoğraf yarışmasında ödül ve sergileme alan eserler 2-16 Haziran tarihleri arasında Ege Perla’da olacak.

 

2007 yılından bu yana 25 bini aşkın katılımcının, 97 binin üzerinde fotoğrafla katıldığı “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” fotoğraf yarışması, kadınların sosyal, kültürel ve toplumsal gelişimine katkıda bulunmayı hedeflerken, onlara kendilerini ve hayata bakışlarını özgürce ifade edebilecekleri bir platform sunuyor. Birbirinden yetenekli kadın fotoğrafçıların katılımıyla renklenen sergi aynı zamanda dijital ortamda da sergilenerek fotoğraf tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

 

“Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” sergisi 2-16 Haziran tarihleri arasında Ege Perla B1 katta sanatseverlerle buluşuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

“Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” Fotoğraf Sergisi Ege Perla’da!
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!