Kadir Has Üniversitesi Spor İletişimi Sertifika Programı 2 Aralık’ta Başlıyor

featured

Kadir Has Üniversitesi Spor İletişimi Sertifika Programı 2 Aralık’ta Başlıyor

Kadir Has Üniversitesi Spor Çalışmaları Merkezi tarafından bu yıl 17.’si düzenlenen Spor İletişimi Sertifika Programı 2 Aralık’ta başlıyor. Programa katılım için ön şart olan burs sınavı, 22 Ekim Pazar günü yapılacak. Adaylar sınava katılım için 16 Ekim Pazartesi gününe kadar başvurabilir.

Kadir Has Üniversitesi çatısı altında 18 yıldır spor ve sosyal bilimler alanlarında eğitim programları, konferanslar ve semineler düzenleyen KHAS Spor Çalışmaları Merkezi, yeni akademik yılda da eğitimlerini sürdürüyor. Bugüne kadar 2 binin üzerinde mezun veren ve yüzlerce kişiye spor sektöründe çalışma ve staj imkanı sağlayan Spor Çalışmaları Merkezi’nin en eski programı olan Spor İletişimi Sertifika Programı’nın 17.’si için geri sayım başladı.

Bu yıl 2 Aralık 2023-7 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek programa katılımın ön şartı olan burs sınavına başvurular, 16 Ekim Pazartesi gününe kadar devam edecek. 22 Ekim Pazar günü gerçekleşecek burs sınavının ardından sınavda başarılı olan ilk 90 katılımcı programa kaydolma hakkı kazanacak. Sınavda ilk 30’a giren katılımcılara ise yüzde 100, yüzde 50 ve yüzde 20 oranlarında burs imkanları sağlanacak. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından programa girmeye hak kazanan adaylar 8-27 Kasım 2023 tarihleri arasından kayıtlarını yaptırabilecek.

Programa katılmak isteyen ve herhangi bir üniversitede aktif kayıtlı olan ön lisans, lisans, yüksek lisans veya doktora öğrencilerine ayrıca indirimli kayıt ücreti uygulanacak. Kadir Has Üniversitesi öğrencilerine / mezunlarına / çalışanlarına ve Spor Çalışmaları Merkezi’nin açtığı eğitim programlarının mezunlarına ise ek olarak yüzde 10 oranında indirim sağlanacak.

DERSLER YÜZ YÜZE EĞİTİM MODELİYLE İŞLENECEK

Medya kuruluşları ve spor endüstrisi dahilinde basın ve halkla ilişkiler departmanlarında çalışmak veya bu alanlarda deneyim ve bilgi sahibi olmak isteyen herkesin katılımına açık olan program, Kadir Has Üniversitesi’nin Cibali Kampüsünde yüz yüze eğitim şeklinde gerçekleşecek.

Program kapsamında 15 hafta boyunca; Haber Dili ve Yazımı, Spor Spikerliği, Canlı Yayın Spikerliği, Sporda Foto Muhabirliği, Oyuncu Menajerliği, Kurgu, Montaj ve Teknik, Olimpiyat Tarihi gibi 30’dan fazla ders, alanında uzman eğitmenler tarafından anlatılacak.

NETWORKİNG İMKANI SUNULUYOR, KARİYER PLANLAMASI İÇİN DESTEK SAĞLANIYOR

Spor İletişimi Programı, sağladığı teorik ve pratik ders içeriklerinin yanı sıra katılımcıları sektör ve akademiden alanlarında uzman eğitmenlerle bir araya getirerek ‘networking’ yapma imkanı sunması yönüyle ön plana çıkıyor. Program süresince ayrıca tüm katılımcılarla randevu usulüyle görüşmeler yapılarak kariyer planlaması ve iş / staj bulma konularında bireysel destek sunulacak. Programa katılan öğrencilere eklenecekleri e-posta grubu sayesinde ders dokümanları ve ek dokümanlar iletilirken yine aynı e-posta grubundan hem program boyunca hem de programın ardından iş, staj ve diğer imkan duyuruları düzenli olarak paylaşılacak.

Programdan mezun olmak için ise yüzde 75 oranında derslere katılım sağlamak ve sene sonu yapılacak değerlendirme sınavından geçerli not almak gerekecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!