KARAAPTİLER İSYANDA!

featured

İlimiz Süper Amatör futbol Ligi takımlarından Karaaptiler Akınspor, yarım asırlık sahalarındaki tribünlerin onarılmasını ve tesis yapılmasını istedi

TRİBÜNLER ÇÜRÜDÜ

Karaaptiler Mahallesi Muhtarı Özkan Harmanlı ve kulüp eski başkanlarından İrfan Akat,

Uzun zamandır tesis ve tribün ihtiyaçlarını dile getirdiklerini, her seferinde kendilerine söz verilmesine rağmen şu ana kadar hiç kimsenin elini bile kıpırdatmadığını söyledi. Muhtar Harmanlı, “Spor İl müdürlüğü bize söz verdi. Geldi baktı ama hiçbir şey yapılmadı. Spora bir yatırım yapılıyorsa bizim buraya da bir yatırım yapılmalı. Kaldı ki bizler, muhtarlık ve köy halkı olarak kendi tesislerimizi kendi imkanlarımızla suluyor ve temizliyoruz.

 

VERİLEN SÖZLER TUTULSUN

Çim sahamız da imrenilecek kadar güzel ama tribünlerimiz çürük, tesisimiz de yok. Yarın öbür gün başlayacak olan maçlarda, tribünden maç izlemek isteyenlere biz ne diyeceğiz. Çıkın ağacın tepesinden izleyin mi diyeceğiz? Onun içindir ki futbolu burada yaşatacak, altyapı yaratıp gençleri de kötü alışkanlıklardan kurtaracaksak, büyüklerimizden ricamız, bizlere de sahip çıkılması, verilip de tutulmayan sözlerin şimdi tutulması. Yani tribünlerimizin yenilenmesi, kendi çalışacağımız bir tesisin olmasıdır” dedi.

KARAAPTİLER İSYANDA! KARAAPTİLER İSYANDA! KARAAPTİLER İSYANDA! KARAAPTİLER İSYANDA! KARAAPTİLER İSYANDA! KARAAPTİLER İSYANDA!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 2 Temmuz 2021, 23:19

    Harika içerik! İyi çalışmaya devam edin!

    Cevapla
Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!