Kaskosunu ceptepol.com’a yaptıranlar kazanıyor!

featured

Türkiye’de yeni nesil online sigortacılığın lideri “ceptepol.com” avantajlı kampanyalarıyla herkesin hem yüzünü güldürüyor, hem de cebine katkı sağlıyor. CEPTEPOL web sayfasından (www.ceptepol.com) veya çağrı merkezi aracılığıyla Kasko yaptıran herkese 2.000 TL’ye varan indirim yapan “ceptepol.com” yetkilileri kampanya detaylarını açıkladı.

Kampanya ile ilgili açıklama yapan CEPTEPOL Dijital Pazarlama Koordinatörü Nurfidan Günaydın, ayrıntılar hakkında bilgi verdi. İlgili şirketin sigortalılarının Trafik Sigortasında 2.000 TL’ye varan indirim kazandığını belirten Günaydın, detayları şöyle aktardı;

“Trafikte 2.000 TL bizden”

“Biz CEPTEPOL olarak, araç sahiplerinin tamamını kasko ile güvence altına almak adına bir kampanya başlattık. CEPTEPOL’e kasko poliçesi yaptıranlar, Trafik sigortasında 2.000 TL’ye varan indirim kazanacaklar. Kasko sigortanızın primi üzerinden trafik sigortanıza net %7 indirim bizden olacak. Kampanya, indirime hak kazanıldığı tarihten itibaren 3 ay süre ile aktif olan poliçeler için geçerlidir. Kampanyamızın alt sınırı yoktur.”

Kasko poliçesi nedir?

Kasko poliçesi hakkında da özet ve yararlı bilgiler veren Günaydın, “Aracınızın çalınması, yanması ya da kaza halinde oluşabilecek zararları güvence altına alan bir sigorta türüdür. İsteğe bağlı yapılan kasko, zorunlu trafik sigortasının karşılamadığı zarar durumlarında devreye girer ve sizi zarardan kurtarır. Sizin ve aracınızın karşılaşabileceği her türlü riske karşı güvence altına alır. Ayrıca iki taraflı kazalarda kusurlu olmanız halinde karşı tarafın zararının trafik sigortasını aşan kısmını da karşılar. Kaskoya sahipseniz aracınızı kazalardan ve her türlü doğal afet olaylarından kaynaklı zararlara karşı da güvence altına alabilirsiniz. Poliçenizde yer alan teminatlar dahlinde aracınızın zararını karşılamaktadır.” açıklamasında bulundu.

Kaskosunu ceptepol.com’a yaptıranlar kazanıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!