Kızılay’a veda eden Nur Gülşan’a tam destek

featured

14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için aday adayı olan Kızılay Adapazarı Şubesi Başkanı Nur Gülşan’a, Kızılay Sakarya İl Başkanlığı tarafından veda programı düzenlendi.

Sakarya bölgesindeki Kızılay Şube Başkanları, Temsilcileri, Kadın Kolları ve Genç Kızılay gönüllülerinin katıldığı programda, Kızılay Ailesine sağladığı özverili katkılar nedeniyle Nur Gülşan’a Teşekkür Plaketi verildi.

Her zaman yananınızdayız

Teşekkür Plaketini Milletvekili Aday Adayı Nur Gülşan’a takdim eden Kızılay Sakarya İl Başkanı Cevdet Koç, “Eski Şube Başkanımız Milletvekili Aday Adayı Nur Gülşan’a çıktığı bu hizmet yolunda başarılar diliyorum. Kızılay Ailesinin her zaman yanında olduğunu bilmesini isterim. Aday Adaylığınız hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Teşekkür

Milletvekili Aday adaylığı başvurusunun ardından aynı gece düzenlenen AK Parti 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Nur Gülşan, ise konuşmasında; “Kızılay Adapazarı Şube Başkanlığı görevi sırasında kendisine her zaman destek veren Kızılay Ailesinin tüm üyelerine çok teşekkür ediyorum” diye söyledi.

Kızılay’a veda eden Nur Gülşan’a tam destek Kızılay’a veda eden Nur Gülşan’a tam destek Kızılay’a veda eden Nur Gülşan’a tam destek Kızılay’a veda eden Nur Gülşan’a tam destek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Senin için çok bir şey değişmeyecek Nur cum hep hizmet yine hizmet……

    Cevapla
  2. Senin için çok bir şey değişmeyecek Nur cum hep hizmet yine hizmet……

    Cevapla
Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!