1. Haberler
  2. Gündem
  3. KOCAALİ GENÇLİK MERKEZİNDEN DOLU DOLU GEZİ

KOCAALİ GENÇLİK MERKEZİNDEN DOLU DOLU GEZİ

featured
0
Paylaş

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kocaali Gençlik Merkezi Kocaali Müftülüğü Kuran Kursu Öğrencileriyle dolu dolu bir gün geçirdi.

Diyanet görevlileri, gençlik liderleri ve gönüllü gençlerinin katılım sağladığı geziye Karasu Müftülüğünden kız öğrenciler Kocaali müftülüğünden erkek öğrenciler katılım sağladı.

Gezinin ilk durağı Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı olan Ormanya oldu. Hayvanat Bahçesi bünyesindeki, zebralar, geyikler, karacalar, ceylanlar, atlar, ala geyikler, develer, yılanlar ve birçok kuş türünü yakından görme imkânı bulan öğrenciler, Ormanya içerisinde bulunan hobbit evleri de gezerek hem temiz hava, hem de doğanın güzelliğini görme imkanı buldu. Hayvanat bahçesi gezisi sonrasında Ormanya içerisinde bulunan kütüphaneyi ve Ormanköyü ziyaret ettiler.

Ormanya Gezisi sonrasında öğrenciler Sakarya Atatürk Stadında bulunan Adapazarı Gençlik Merkezi ziyaret etti ve Gençlik liderleri ve gönüllü gençleri ile beraber yeni nesil macera oyunu olan Laser-tag oyunu ile doyasıya eğlendiler.

KOCAALİ GENÇLİK MERKEZİNDEN DOLU DOLU GEZİ
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!