Meral Kılıç: Kadınların gücünü göstermek için aday oldum

featured

LC Haber’i ziyaret eden Yenigün Mahallesi Muhtar Adayı Meral Kılıç, “kadınların gücünü göstermek için aday oldum” dedi.

Yenigün Mahallesi Muhtar Adayı Meral Kılıç, Doğru Cevap ve ProVip Eğitim Kurumunun ortaklarından olan Sevcan Çelik ile birlikte LC Haber İmtiyaz Sahibi Levent Candan’ı ziyaret etti. Kısa bir süre önce annesini kaybeden Gazeteci Candan’a başsağlığı dileyen Muhtar Aday Meral Kılıç, seçim çalışmalarından bahsetti.

“Kadınların gücünü göstermek istiyorum”

2 dönemdir Yenigün Mahallesi Muhtar Azası olan Kılıç, “bu dönemde kadınların gücünü göstermek istediğim için bu göreve aday oldum. Elektrik teknisyeniyim, direksiyon öğretmenliği yapıyorum. Aynı zamanda gezi ve tur işleri yapıyorum. Şimdi de muhtar adayı oldum, bu alanda ilerlemek ve kadınların gücünü göstermek istiyorum.

“Mahallelimize yardıma devam edeceğiz”

2 çocuk annesiyim. Ev hanımlarından, kadınlarda çok güzel dönüşler alıyorum. Kadınlar bir yere gelsin, kadınlar bizi yönetsin istiyorum. En azından muhtarlıklarda sayımız çoğalsın. Çünkü muhtarlık benim ek işim değil tek işim olacak. Ben her zaman eşinden ayrılmış veya eşi ölmüş kadınlar için okul, yakacak, yiyecek ve barınma yardımında bulunuyorum. Yine bu yardımlarım, resmi boyutta büyüyerek ve çoğalarak devam edecek.

“Kadınlarımızı ev işlerinden uzaklaştırarak el işlerine yönlendireceğiz”

Mahallemizde bulunan sağlık ocağımız çok yoğun ve bizim olduğumuz alana çok uzak mesafede bir çok yaşlımız gidemiyor. Mahallemizde bulunan boş araziye belediye ile ortaklaşa çalışarak yeni bir sağlık ocağı kurdurmak istiyoruz. Yanına da gençlerimiz için kütüphane ve boş vakitlerini değerlendirecekleri bir alan kurmak istiyoruz. Kadınlar için ise mahallemizde halk eğitim kurslarını fazlalaştırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Doğru Cevap ve ProVip Eğitim Kurumları’nda indirim

Yenigün Mahallesi Muhtar Adayı Meral Kılıç’ın ardından açıklama yapan Doğru Cevap ve ProVip Eğitim Kurumları’nın ortaklarından Sevcan Çelik, müjdeli haberi verdi. Çelik, “Kurumlarımıza Meral Kılıç’ın adıyla gelen öğrencilerimize indirim yapıyoruz” açıklamalarında bulundu.

Meral Kılıç: Kadınların gücünü göstermek için aday oldum

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!