MHP KAYNARCA-MESNETSİZ İDDİLARA CEVABIMIZ

featured
13 Nisan 2024 günü, Kaynarca belediye meclisi toplantısında yapılan seçimler sonrası oluşan tablo ile ilgili ilçe başkanlığımız ve meclis üyelerimiz hakkında mesnetsiz iddialar ortaya atılmıştır. Kamuoyunu meşgul eden bu ithamlara cevap vermek mecburiyeti doğmuştur.
   Kamuoyunun bildiği üzere Kaynarca’da Cumhur İttifakı olarak Ak Parti belediye başkan adayı açıklanmış ve bu tarihten itibaren Milliyetçi Hareket Partisi Kaynarca teşkilatları tam saha seçim çalışmalarına başlamış, sandıklar açılıp seçim sonuçları ilan edilene kadar Cumhur İttifakının başarısı için elinden geleni yapmıştır.
 Seçim sonrası ise teşkilatımıza doğrudan veya dolaylı yapılan bir takım teklifler tarafımızdan red eddilerek, çıkardığımız meclis üyesi nispetinde yasal olarak meclis komisyonlarında görev almış bulunmaktayız.
   Encümen seçimleri başta olmak üzere yapılan diğer seçimlerde ise meclis üye sayısı bizden fazla olduğu için Ak Parti adaylarını destekledik. Buradaki tavrımız seçim öncesinde olduğu gibi seçim sonrasında da Cumhur İttifakı ruhuna uygun ve milliyetçi ülkücü hareket mensuplarına yakışır bir şekilde net ve tutarlı olmuştu.
 Oylamanın sonuçlarının Cumhur İttifakı’nın aleyhine çıkması sonrasında meclis üyelerimizi suçlayanlar; Kaynarca meclisinde o gün bazı meclis üyeleri tarafından yapılan konuşmalara bakarlarsa; bırakın ittifak ruhunu parti ve dava arkadaşlığı hukukuna dahi uymayacak manzaraların olduğunu çok rahat görebilirler.
 Biz eğriye eğri doğruya doğru ne ise söyleriz. Genel merkez ve il teşkilatımızın verdiği talimatlar doğrultusunda üzerimize düşeni sonuna kadar yaparız.
Sadece gizli değil, açık oylamaların olacağı günler geldiğinde Kaynarca’lı hemşehrilerimiz sözü ile eylemi bir olan kimmiş eskiden olduğu gibi yine görecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur
 Nail Dursun
 MHP Kaynarca İlçe Başkanı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!