1. Haberler
  2. Spor
  3. MUHTARLARDAN ASKF’YE ZİYARET

MUHTARLARDAN ASKF’YE ZİYARET

featured

MUHTARLARDAN ASKF’YE ZİYARET

Mahallelere Spor Alanı İçin İş Birliği Çağrısı…!

Adapazarı mahalle muhtarları, sorumlu oldukları bölgelerde spor alanlarının oluşturulması amacıyla Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na (ASKF) anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba’nın makamında gerçekleşen ziyarete; Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Güllük Mahallesi Muhtarı Erdal Erdem, Adapazarı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Göktepe Mahallesi Muhtarı Bayram Demirci, Semerciler Mahallesi Muhtarı Sinan Panda, İstiklal Mahallesi Muhtarı Nazan Elçin, Ozanlar Mahallesi Muhtarı Emel Katık, Dağdibi Mahallesi Muhtarı Hasan Güngör, Hızırtepe Mahallesi Muhtarı Fatih Eltutan, Papuççular Mahallesi Muhtarı Sadık Gündoğan, Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Reşit Erişir, Taşkısığı Mahallesi Muhtarı Muharrem Bektaş ve Çamyolu Mahallesi Muhtarı Fevzi Tetik katıldı.

Ziyarette ayrıca Sakarya Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, ASKF yöneticileri Ali Palas ve Uğur Kobaş da yer aldı.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba, muhtarların toplumla en iç içe olan kişiler olduğunu vurgulayarak, “Cumhurbaşkanımızın da önem verdiği bir kurum olan muhtarlık, halkımıza en yakın noktada hizmet veren yapıdır. Sizlerin spor kulüplerimizle olan yakınlığınızı biliyor ve bu durumu çok değerli buluyoruz. Spor sadece futbol değildir; çocuklarımızın hayatının her alanında yer almalıdır. Disiplinli büyüyen bir çocuk hem ailesine hem de çevresine olumlu katkı sağlar. Bu noktadaki duyarlılığınız ve desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum,” dedi.

Başkan Zımba ayrıca, spor alanlarının artırılması konusunda yürütülen çalışmalara da değinerek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Alemdar, her mahallede en az bir spor sahası olması hedefiyle çalışmalar yürütüyor. Sizlerin taleplerini Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar’a ileteceğiz. Bizler de sahası olmayan mahallelerimize oyun alanları kazandırmak istiyoruz. Her çocuğun sağlıklı ve sporla iç içe büyümesi en büyük arzumuz,” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişleriyle sona erdi.

MUHTARLARDAN ASKF’YE ZİYARET
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!