Özel günleriniz daha özel geçecek…

featured

Özel günleriniz daha özel geçecek…

 

Sakarya’nın bir numaralı tatil platformu tatildibimde.com özel günlerinizin daha da özel geçmesini sağlayacak çözümler üretiyor. 3.Nesil tatilde fark yaratan Sakarya merkezli tatil acentesi tatildibimde.com müşterilerine güvenilir bungalov, villa, tiney house, dağ evi ve taş ev kiralamalarının yanı sıra organizasyon hizmeti de sunuyor.

Özellikle son zamanlarda git gide artan bungalov dolandırılıcılarına karşı artık güvenilir bir firma hizmet vermeye başladı. Turan Ali Group şirketleri bünyesinde şehrin tanınmış iş insanlarından Turan Ali Şafak tarafından kurulan tatildibimde.com misafirlerine güvenilir ve kalite garantili bir hizmet sunmaya devam ediyor. Sapanca bölgesi ağırlıkta olmak üzere; Maşukiye ve Kartepe gibi çevre bölgelerde de bungalov, villa kiralamaları yapan işletme sahibi Turan Ali Şafak, arka planda durmadan çalışan dinamik bir ekipleri olduğunu belirttiği açıklamasında güvenli kiralamaya vurgu yaptı. Paranızı dolandırıcılara kaptırmamak için güvenilir acentelerden kiralama hizmeti yapın çağrısında bulunan Şafak, “Sapanca bölgesinde artan dolandırıcılık olayları elbette hepimizi olumsuz etkiliyor. Misafirlerimizden ricamız emin olmadıkları ve şüphelendikleri firmalarla görüşme yapmamaları. Tatildibimde.com kendi görmediği ve anlaşma yapmadığı hiçbir tesisi bünyesinde bulundurmuyor. Müşterilerimizin garantisi bizim şirketimiz. Sık sık ünlü ve fenomen isimleri tesislerimizde misafir ederek, insanların üzerinde bırakılan dolandırılma algısını unutturmaya çalışıyoruz. Bizim güvencemiz, şirketimizin emlakçılık, basın ve birçok hizmet sektöründe oluşturduğu güven ve kaliteli hizmet anlayışımızdır.” dedi.

Kiralama hizmetlerinin yanı sıra organizasyon işleri de yaptıklarını belirten Turan Ali Şafak, artık Sakarya’da “özel günleriniz daha da özel geçecek” dedi. Şafak, “Sapanca’da kiraladığımız bungalov ve tiney house evlerde yemek organizasyonu, doğum günü, yıl dönümü, evlilik teklifi gibi birçok organizasyon hizmetimiz de bulunuyor. Misafirlerimiz artık geniş villa bahçelerimizde düğün, kına, nişan, bride party gibi birçok organizasyonda bir telefon ile bize ulaşabilecek. Bizler misafirlerimiz için her şeyi en ufak detayına kadar düşünüyoruz. Onlara sadece özel bir günde sevdikleri insanları mutlu etmek kalıyor.” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!