Pota altı bekleyiş

featured

Pota altı bekleyiş

Basketbolde Sakaryada Yerel liglerde üçerkek ,bir genç Bayanlar liginde şampiyonlar Ocak ayı sonunda belli olmuştu. Şimdi gözler Şampiyonlar dışarıda oynıyacağı karşılaşmalar çevrildi. Kısasüre önce biten liglerde U14 lerdeGelişimspor,U16 ve U18 lerde şampiyon Büyükşehir Belediye olmuştu. Genç Bayanlarda ise U14 lerde şampiyonun adı Antspor olarak pota altına yazılmıştı.

TÜRKİYE ŞAMPİYONALARI OYNANACAKMI ?

Basketbolde Sakaryada şampiyon olan takımlar şimdi gözünükulağını Türkiye şampiyonası tarihlerine cevirdiler. Maraş ve çevresinde yaşanan asrın felaketinin yarattığı etki ile  Basketbolun Mart ayında başlıyacağı proğramlar için TBL nin illere yazı göndermesi bekleniyor.

KIZLARDA LİG AKIŞI SÜRÜYOR

Sakaryada şu sıralar kızlarda pota altı maçları sürüyor. U 14 lerde Antsporun şampiyonluğu ardından devreye giren U 16 genç kızlar liğgi Maraş kaynaklı deprem sonrası ertelenmişti. TBL den gelecek olur ile bu lig kaldığı yerden ,ardındanda U14 kızlar ligi devreye girecek.

OKUL MAÇLARI ERTELENDİ

Basketbolde devam etmekte olan Okul karşılaşmalarıda Okul Sporları adına İlhan Sütlünün açıklaması ile karşılaşmalar ertelenmişti. Maraş kaynaklı deprem özellikle Kıbrıs kafilesinin depremde yaşamlarını kaybetmesi Sakaryadaki ,okul sporlarınıda etkilediği gözleniyor. Bu acı süreçten etkilenen veliler çocuklarını Türkiye şampiyonalarına göndermek istemediği pota altı kulisi olarak  ulaştı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!