RENT GO TÜRK KANSER DERNEĞİ’NİN YANINDA

featured

RENT GO TÜRK KANSER DERNEĞİ’NİN YANINDA

Türkiye’nin önde gelen araç kiralama markası Rent Go, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türk Kanser Derneği’nin yanında olmaya devam ediyor. 1-7 Nisan Kanser Haftası kapsamında, Rent Go’nun desteği ile Türk Kanser Derneği Ücretsiz Kanser Tarama Kayıt Aracı üçüncü kez yola çıkıyor. Ücretsiz Kanser Taraması Kayıt Aracı ile bir taraftan tarama zamanı gelmiş fakat ulaşım şartlarından veya maddi imkânsızlıktan taramalarını yaptıramamış vatandaşlarımıza ulaşılarak ücretsiz tarama imkânı sağlanırken, diğer taraftan da kanser hastalığı ile ilgili farkındalık yaratılıyor.

Toplumun her kesiminde kansere yönelik farkındalığı artırmak ve erken teşhisin önemine vurgu yapmak üzere her yıl 1-7 Nisan tarihleri arası Kanser Haftası olarak kutlanıyor.

Rent Go ve Türk Kanser Derneği iş birliğindeki proje kapsamında; sağlık hizmetlerinden mahrum kalmış, erken teşhis için taramalarını yaptıramamış vatandaşlara ulaşılarak kayıtları alınıyor. Alınan kayıtlar sonrası vatandaşlar, kendilerine yakın ilgili sağlık kuruluşuna randevulanıp taramalar için ücretsiz yönlendirilirken, aynı zamanda Ücretsiz Kanser Taraması Kayıt Aracı’nda Sağlık ve Eğitim Direktörü tarafından kanser türleri ile ilgili bilgiler paylaşılıp sorular cevaplanıyor. Rent Go verdiği araç desteği ile projenin büyümesine katkı sağlıyor.

Bununla birlikte Rent Go yıl boyunca Türk Kanser Derneği’nin İstanbul’a gelen kanser hastalarının tedavileri süresince ücretsiz olarak konaklayabildiği, Mucizevi Konaklama ve Yaşam Merkezi’ndeki bir odanın yaşam ve bakım hizmetlerini karşılıyor. Mucizevi’nde 3 öğün yemek, psikolojik destek, beslenme danışmanlığı, tedavi takibi, meslek edindirme kursları gibi hizmetler de konaklayan hasta ve hasta yakınlarına ücretsiz olarak sunuluyor.

Türk Kanser Derneği’ne desteklerinin kesintisiz devam edeceğini belirten Tunalar Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Can Tuna “Rent Go olarak amacımız Türk Kanser Derneği aracılığıyla kanser hastalığı ile ilgili farkındalığın artırılmasına yardımcı olmak, hastalarımıza bir nebze de olsa moral verebilmek, yanlarında olabilmek. Türk Kanser Derneğine, çalışmalarından dolayı şahsım ve topluluğumuz adına teşekkür ediyor, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Rent Go’nun desteği ile yola çıkan Ücretsiz Kanser Tarama Kayıt Aracı’nın halkımızla bir araya geleceği tarih ve yerler şu şekilde paylaşıldı:

 

6 Nisan 2023 Perşembe BEYOĞLU BELEDİYESİ KIZILAY MEYDAN

7 Nisan 2023 Cuma GEBZE BELEDİYESİ MUSTAFA KEMAL PAŞA BULVARI

10 Nisan 2023 Pazartesi SARIYER BELEDİYESİ MEYDAN

11 Nisan 2023 Salı GAZİOSMANPAŞA MEYDAN

 

12 Nisan 2023 Çarşamba BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ MEYDAN / ZABITA ÖNÜ

13 Nisan 2023 Perşembe ŞİŞLİ BELEDİYESİ ŞİŞLİ CAMİİ

14 Nisan 2023 Cuma SARIYER BELEDİYESİ TARABYA MEYDAN

17 Nisan 2023 Pazartesi EYÜP BELEDİYESİ EYÜPSULTAN MEYDAN

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!