1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sakarya Milletvekili Ali İnci, Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti

Sakarya Milletvekili Ali İnci, Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti

featured

Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Mustafa Bulut’un ev sahipliğinde gerçekleşen bir an, Sakarya Milletvekili Sakaryalı Milletvekili ve 15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkanı Ali İnci’nin okulu ziyaretiyle taçlandı.

Yaklaşık 2 saat süren ziyarette, Sayın İnci okulun her birimini gezdi ve detaylı bilgi aldı. Okulundaki geçmişine dair anılarını paylaşırken, öğrencilik yıllarındaki izlerini yeniden keşfetme fırsatı buldu.

Sayın İnci, Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ulusal ve uluslararası alandaki başarılarını yakından takip ettiğini ve bu başarıları gururla izlediğini ifade etti. Okulun kazanımlarını kutlarken, gelecekte de desteklerini sürdüreceği sözünü verdi.

Ziyaret sırasında Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürvekili Sayın Ahmedlatif Şahin de hazır bulundu ve ziyaretin verimli geçmesine katkıda bulundu.

Okul yönetimi, Sayın İnci’ye ziyareti için teşekkürlerini iletti ve milletvekilinin ilgi ve destekleriyle daha da güçleneceklerine inandıklarını belirtti.

Sakarya Milletvekili Ali İnci, Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ettiSakarya Milletvekili Ali İnci, Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti

Sakarya Milletvekili Ali İnci, Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!