1. Haberler
  2. Haberler
  3. Sakarya Park Çıralı Event House nehir manzarası ile sizleri bekliyor

Sakarya Park Çıralı Event House nehir manzarası ile sizleri bekliyor

featured

Sakarya Park Çıralı Event House Genel Müdürü Gamze Köksal, Sakarya Nehir’i manzaralı işletmede tüm davet ve etkinliklerin yapılabildiğini söyledi.

Erenler İlçesi’nin en gözde işletmeleri arasında kendine önemli bir yer edinen Çıralı Event House müşterilerine sunduğu ayrıcalıklarla öne çıkıyor. İşletme hakkında bilgiler veren Sakarya Park Çıralı Event House Genel Müdürü Gamze Köksal; “Çıralı Event House, Sakarya Park içinde Ada Center’e yakın Et ve Balık Kurumu’nun arka tarafında kalıyoruz. İşletmemizde Baby shower Kız isteme, mevlüt sünnet düğün olmak üzere tüm davet ve etkinlikleri yapabiliyoruz. 400 kişiye kadar ağırlama kapasitemiz var. Yemek ve pasta çeşitleri olmak üzere isteğe göre menülü etkinlikler düzenleyebiliyoruz. Kafe olarak 10 yıl hizmet veren işletmemiz şimdilerde Sakarya Nehir’i manzaralı otopark sorunu olmayan lunaparkını içinde barındırmaktadır.” dedi.

Sakarya Park Çıralı Event House nehir manzarası ile sizleri bekliyor Sakarya Park Çıralı Event House nehir manzarası ile sizleri bekliyor Sakarya Park Çıralı Event House nehir manzarası ile sizleri bekliyor Sakarya Park Çıralı Event House nehir manzarası ile sizleri bekliyor Sakarya Park Çıralı Event House nehir manzarası ile sizleri bekliyor Sakarya Park Çıralı Event House nehir manzarası ile sizleri bekliyor Sakarya Park Çıralı Event House nehir manzarası ile sizleri bekliyor Sakarya Park Çıralı Event House nehir manzarası ile sizleri bekliyor Sakarya Park Çıralı Event House nehir manzarası ile sizleri bekliyor

Sakarya Park Çıralı Event House nehir manzarası ile sizleri bekliyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!