Sakarya Samsunlular Derneği’nden örnek davranış

featured

Sakarya Samsunlular Derneği ( SSYD ) ilkokul seviyesinde olan ihtiyaç sahibi öğrenciler için yeni bir uygulama başlattı.

İlkokul seviyesinde olan öğrenciler için böyle bir uygulama düşündüklerini belirten Sakarya Samsunlular Derneği ( SSYD ) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Pala, ‘’Önümüzdeki öğretim yılı için ilkokul seviyesinde 55 öğrenciyi giydirme projesi oluşturduk ve öğrenci başına bir limit belirledik. Çevremizde öncelikli olarak Samsunlu hemşerilerimizin evlatları olmak üzere ilkokul düzeyinde ihtiyaç sahibi olan öğrenci kardeşlerimizi Sosyal İşler Başkanlığı’mıza bildirmenizi rica ederim. Evlatlarımız geleceğimizdir düsturu ile sizlerin bu konuda hassasiyet göstereceğinizden eminim. Her birimiz Allah rızası için en az bir öğrenci olacak şekilde katkı sağlamaya çalışalım. Allah hayırlarınızı kabul etsin ve kazancınızı bereketlendirsin.’’ dedi.

Sakarya Samsunlular Derneği’nden örnek davranış Sakarya Samsunlular Derneği’nden örnek davranış

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!