Sakarya Valisi, Bedensel Engelli Spor Kulübü’ne destek ve tebrik ziyareti

featured

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nün Süper Lig’e yükselişi üzerine kulübü ziyaret etti. Vali Karadeniz, kulüp yöneticileri ve sporcularıyla bir araya gelerek, başarılarını tebrik etti ve desteklerini sundu.

Kulüp Başkanı Cemil Yıldırım, Vali Karadeniz’e kulübün geçmişi ve başarıları hakkında bilgi verdi. “2019 yılında kurulan kulübümüz, büyük mücadeleler vererek Süper Lig’e yükseldi. Ancak şehrimizde ampute sporunun yeterince tanıtılamadığını düşünüyoruz. Kendi sahamızın olmaması da bizi zorluyor. Bu konuda destek bekliyoruz” dedi. Ziyarette; Sakarya Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Serdal Rodop ile Yönetim Kurulu Üyelerinden Mahmut Melih Topal ve Kamil Batman, TİNGADER Sakarya Şube Başkanı S. Levent Bayri, UGC Sakarya İl Temsilcisi Levent Candan ve Ulusal Tv Sakarya İl Temsilcisi Bahtiyar Bodur’da hazır bulundu.

Vali Karadeniz ise kulübün başarısından dolayı gurur duyduğunu belirterek, “Başarılarınızın devamını diliyorum. Süper Lig, gerçekten zorlu bir ligdir ancak sizin azminiz ve birlikte çalışma ruhunuzla başarılı olacağınıza inanıyorum. Şehrinizin ve sporunuzun daha fazla tanıtılması için elimizden gelen desteği sağlayacağız.” şeklinde konuştu. Vali Karadeniz, ziyaretin sonunda kulüp yöneticilerine ve sporcularına başarılar dileyerek ayrıldı.

Sakarya Valisi, Bedensel Engelli Spor Kulübü'ne destek ve tebrik ziyareti Sakarya Valisi, Bedensel Engelli Spor Kulübü'ne destek ve tebrik ziyareti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!