Sakarya’da kontrolden çıkan otomobil direğe çarptı: 4 yaralı

featured
SAKARYA'DA KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL DİREĞE ÇARPTI: 4 YARALI ARAÇTA SIKIŞAN YARALIYI İTFAİYE KURTARDI

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin beton direğe çarptığı kazada 4 kişi yaralandı. Otomobilde sıkışan yaralı ise itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Kaza, Akyazı ilçesi Pazarköy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.K. kontrolündeki 54 HP 842 plakalı otomobil, yağışında etkisi ile kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıktı. Kaldırıma çıkan otomobil, beton elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada araç içerisinde bulunan 6 kişiden 4’ü yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılardan E.K., S.S. ve A.T. kendi imkanları ile araçtan çıkarken, E.S. ise sıkıştı. Bölgeye ulaşan itfaiye ekiplerinin çalışması neticesinde yaralı E.S., sıkıştığı yerden kurtarıldı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Akyazı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!