1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Sakarya’da zehir tacirlerine operasyon: 1 tutuklama

Sakarya’da zehir tacirlerine operasyon: 1 tutuklama

featured
SAKARYA'DA POLİS EKİPLERİ BİR AY İÇERİSİNDE SUÇ ÖRGÜTLERİ, KAÇAKÇILIK VE MALİ SUÇLARLA MÜCADELE ÇERÇEVESİNDE GERÇEKLEŞTİRDİKLERİ OPERASYONLARDA 32 ŞÜPHELİYİ YAKALADI. (BURAK CAN TOKYÜREK/SAKARYA-İHA) Sakarya'da polis ekipleri bir ay içerisinde suç örgütleri, kaçakçılık ve mali suçlarla mücadele çerçevesinde gerçekleştirdikleri operasyonlarda 32 şüpheliyi yakaladı.

Sakarya’da zehir tacirlerine operasyon: 1 tutuklama

Sakarya’nın Karasu ilçesinde polis ekiplerince gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 1’i tutuklandı.
Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde uyuşturucu ticaretinin engellenmesine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede gerçekleşen operasyonda M.Ö., E.K., S.R. ve M.K. isimli şahıslar gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise kubar esrar, içime hazır esrar, metamfetamin ele geçirildi. Bahse konu olan olaya ilişkin gözaltına alınan M.Ö. çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak, temin etmek ve ticaretini yapmak suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sakarya’da zehir tacirlerine operasyon: 1 tutuklama
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!