1. Haberler
  2. Spor
  3. Sakaryaspor Gençlerbirliğispor’u ağırlayacak

Sakaryaspor Gençlerbirliğispor’u ağırlayacak

featured
SPOR TOTO 1. LİG'DE 2022-2023 SEZONUNUN İSTATİSTİKLERİ BELLİ OLDU. SAMSUNSPOR VE RİZESPOR'UN DİREKT SÜPER LİG'E ÇIKTIĞI SEZONDA, GOL KRALLIĞININ ZİRVESİNDE 21 GOLLE ALTAYLI MARCO PAİXAO YER ALDI. (ENES GÜMÜŞ/İSTANBUL-İHA) Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonunun istatistikleri belli oldu. Samsunspor ve Rizespor'un direkt Süper Lig'e çıktığı sezonda, gol krallığının zirvesinde 21 golle Altaylı Marco Paixao yer aldı. Ligde en çok sarı ve kırmızı kart gören takım ise 84 sarı ve 7 kırmızı kartla Sakaryaspor oldu.

Trendyol 1.Lig’in ikinci haftasında karşı karşıya gelecek .

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig’in ikinci haftasında sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka 20 Ağustos Pazar günü  saat 19.15’te Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

Maçın hakemi Samsun’dan

Sakaryaspor ile Gençlerbirliği arasındaki müsabakayı Samsun bölgesi A klasman hakemi Erdem Mertoğlu yönetecek. Mertoğlu’nun yardımcılıklarını Samet Özkul ve Mehmet Şengül yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yunus Dursun olacak.

Sakaryaspor Gençlerbirliğispor’u ağırlayacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!