1. Haberler
  2. Spor
  3. Sakaryaspor Kaleyi Sağlama Aldı: Beşiktaş’tan Göktuğ Baytekin Kiralandı

Sakaryaspor Kaleyi Sağlama Aldı: Beşiktaş’tan Göktuğ Baytekin Kiralandı

featured

Geçtiğimiz sezonun başarılı kalecisi Jakub Szumski ile sözleşme uzatan Sakaryaspor, kaleci rotasyonunu güçlendirmek adına Beşiktaş’ın genç file bekçisi Göktuğ Baytekin’i kiralık olarak kadrosuna kattı.

Yeni sezon öncesi kadrosunu şekillendiren Sakaryaspor, kaleci hattında önemli bir hamle daha yaptı. Tecrübeli kaleci Jakub Szumski’nin takımda kalmasının ardından, yeşil-siyahlılar bu kez genç ve gelecek vadeden bir ismi kadrosuna dahil etti.


🔄 Beşiktaş’tan Kiralık Geldi

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ın 20 yaşındaki kalecisi Göktuğ Baytekin, 2025-2026 sezonu için kiralık olarak Sakaryaspor forması giyecek. Genç file bekçisi, geçen sezon Beşiktaş U19 takımında 27 maçta görev alırken, rezerv ligde de 4 maça çıktı.

Göktuğ’un, Szumski’nin arkasında gelişimini sürdüreceği ve gerektiğinde hazır bir alternatif olacağı düşünülüyor.


📣 Kulüpten yapılan açıklamada:

“Takımımız, Beşiktaş’tan genç kaleci Göktuğ Baytekin’i kiralık olarak kadrosuna katmıştır. Oyuncumuza yeşil-siyahlı forma altında başarılar dileriz.”


Sakaryaspor, kaleci rotasyonunu güçlendirerek yeni sezona daha hazır bir şekilde girmeyi hedefliyor.

Sakaryaspor Kaleyi Sağlama Aldı: Beşiktaş’tan Göktuğ Baytekin Kiralandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.