1. Haberler
  2. Spor
  3. Sakarya’yı unutamadım

Sakarya’yı unutamadım

featured

Yıllar önce Harunustaspor futbol takımına destek verip Bitcoin ile futbolcu transferi sağlayan ve takımı Antalya!da 1 hafta ağırlayan Mansour Marzouk (Munasor Marzok) telefonla selam yolladı

 

Sakarya’yı unutamadım

 

Sakarya 1’inci Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Harunustaspor’un 2017 yılında ana sponsorluğunu yapan, Dünyada İlk Bitcoin ile futbolcu transferinin mali desteğini sağlayan Mansour Marzouk (Munasor Marzok) Sakarya’yı unutamadığını söyledi, “ Yakında bu güzel kente gelip yine sportif sponsorluk yapacağım” dedi.

Telefonla aradı

Spor servimizi bulunduğu Ülkeden telefon ile arayan arap kökenli Turizm ve iş insanı Mansour Marzouk (Munasor Marzok) hal hatır sorduktan sonra; “ Sakarya, Akyazı ve Harunustaspor camialarında çok güzel günler geçirdim. Desteklerim oldu ancak o sezondan sonra Dünyanın çeşitli Ülkelerinde işlerim olduğu için Sakarya’ ya gelemedim.” dedi.

Yine geleceğim

Harunustasporun eski efsane başkanı Haldun Şehit ile birlikte Sakarya, Akyazı ve Harunustasporun adını Bitcoin ile futbolcu transferi konusunda Dünya’ ya duyuran Mansour Marzouk (Munasor Marzok) şöyle devam etti; “ Önümüzdeki aylarda Türkiye’ ye geliyorum. İlk işim Sakarya’ yı ziyaret olacak. Süper amatör ya da birinci amatörden Futbol, Salon sporlarından ise Voleybol veya Basketbol takımı desteklemek istiyorum. Sakarya’ daki tüm tanıdıklarıma selam ve saygılarını yolluyorum.”

Suat Beyenal

Sakarya’yı unutamadım
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!