1. Haberler
  2. Gündem
  3. SAKİKAD Fuarı etkinliklerle devam ediyor, uzman isimler bu fuarda buluştu

SAKİKAD Fuarı etkinliklerle devam ediyor, uzman isimler bu fuarda buluştu

featured

Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği “Üreten kadın Büyüyen Türkiye” sloganı ile Girişimci üreten kadınların ürünlerinin sergileneceği 6 gün sürecek bir fuar düzenledi. Fuarın ilk günü akşam şenlikleri düzenlenirken ikinci gün uzman psikolog Zeynep Aygün, uzman diyetisyen Füsun Çalışkan Tort, ruh sağlığı ve sosyal hizmetler uzmanı Nursel Yıldız, pilates eğitmeni Elif Zengin uzmanlık alanlarında yararlı bilgileri paylaştı. Hem eğitici hem eğlendirici programlar gerçekleşen fuarda SAKİKAD Başkanı Nagihan Aygün çeşitli konser ve etkinliklerin 6 gün boyunca akşam saatlerinde yapılacağını duyurdu.

 

260 Kadın girişimcinin stant kurduğu fuarın akşam saatlerinde gerçekleşen şenliğinde çeşitli oyunlar ve etkinlikler yer aldı. Fuarın ilk gecesi Renkli davul gurubunun ve oyun severlerin katıldığı şenlikler ile başlarken ikinci gece uzman isimlerin söyleşileri ile devam etti. Uzman Klinik Psikolog Zeynep Aygün, çalışan kadınlarımızın iş hayatındaki mental sağlığı, uzman diyetisyen Füsun Çalışkan Tort çalışan kadınlarımızın sağlıklı beslenmesi ve diyet programları, ruh sağlığı ve sosyal hizmetler uzmanı Nursel Yıldız çalışan kadınlarımızın karşılaşabileceği sorunlar ve pilates eğitmeni Elif Zengin çalışan kadınlarımızın postüral duruşu ve masa başında yapabilecekleri egzersizler ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Çok sayıda vatandaş ve girişimci kadınların katılım gösterdiği fuarın akşam etkinliklerine de rağbet yoğun oluyor. Hem kadınların ticarete atılması hem de pek çok konuda bilgilenip kendini geliştirebilmeleri için hazırlanan SAKİKAD girişimci kadınlar fuarı 14-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuarda her akşam etkinlikler ve şenlikler düzenleneceğini belirten Nagihan Aygün, “kadın girişimcilerimizin stant açtığı fuarımızı eğlenceli ve etkinliklerle dolu bir gece ile kapatmak istedik. İşten gelen yorgun vatandaşlarımızın da stres atabileceği sosyalleşebileceği bir ortam yarattık. Fuar gün boyu devam ediyor ancak etkinliklerimiz akşam serinliğinde gerçekleşecek. Tüm Sakaryalı vatandaşlarımızı davet ediyoruz. “dedi. Fuar Cadde54 ve Serdivan AWM arasındaki alanda gerçekleşiyor.

SAKİKAD Fuarı etkinliklerle devam ediyor, uzman isimler bu fuarda buluştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!