1. Haberler
  2. Spor
  3. Şampiyonluk Yolunda Göğsünde Gururla!

Şampiyonluk Yolunda Göğsünde Gururla!

featured

Sakarya’nın prestijli projelerine imza atan önde gelen inşaat firması Remley, Sakaryaspor’un resmi ana sponsoru oldu. 2023-2024 Trendyol Süper Lig Sezonunda Sakaryaspor’un göğsüne adını yazdıran Remley, imzaladıkları sözleşme ile şampiyonluk yolundaki sezonda işbirliği yapacak. Kurulduğu ilk günden itibaren şehrin yenilikçi ve önde gelen konut projelerine imza atan Remley, Sakaryaspor’a verdiği destekle de adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

“Sakaryaspor’u Çok Güzel Günler Bekliyor”

Gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Remley Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yıldırım; “Sakaryaspor başarısını tüm Türkiye’ye kanıtlamış şehrin marka temsilcilerinden biri. Remley’in yenilikçi ve vizyoner bakış açısıyla gücüne güç katarak tüm Türkiye’nin konuşacağı şehrimizi ve takımımızı tanıtıcı çalışmalara imza atmak amacındayız. Remley olarak şehrimize ve şehrimizin takımına desteğimiz her zaman devam edecek. Bu sezon büyük başarılara birlikte yürüyeceğiz. Sakaryaspor’u çok güzel günler bekliyor. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Şampiyonluk Yolunda Göğsünde Gururla!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!