Sapanca Gölü manzarası için en ideal yer; The Heaven Garden

featured

Sakarya’nın önde gelen mekanlarından The Heaven Garden, Sapanca Gölü Manzarası ile kendine hayran bırakıyor.

Doğa ile iç içe oluşu, birbirinden güzel lezzetleri ve sırrını paylaşmadıkları meşhur köftesi ile ön plana çıkan Heaven Garden, Sakaryalıların uğrak noktası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İşletme Sahibi Ahmet Özkan, tek gayelerinin müşteri memnuniyeti olduğunu belirttiği açıklamasında, ‘’ Buradaki müşterilerimizin doğa ile iç içe olmasını ve şehrin stresini bir nebzede atabilmesini amaçlıyoruz. Müşterilerimize misafir gözüyle bakarak işimizi özveri ve titizlikle yapmaya çalışıyoruz.’’ Dedi. Hizmet kalitesini kapıdan girer girmez anladığınız Heaven Garden Ramazan boyunca sahura kadar açık.

Günleriniz Heaven Garden ile daha özel

Her türlü doğum günü, evlilik teklifi ve özel gün organizasyonlarına açık olduklarını belirten Ahmet Özkan, ‘’ Mutluluk paha biçilemez bir şeydir. Müşterilerimizin mutluluk ve memnuniyetleri bizim için çok önemli. Sevdiklerini mutlu etmek için ince düşünen herkese elimizden geldiği kadar destek veriyoruz. Özel günler için indirimlerimiz var, aynı şekilde toplu yemek organizasyonları ve öğrenciler için de uyguladığımız çeşitli indirimler bulunuyor.’’ dedi.

Zengin menü içeriği ile vatandaştan tam not alan Hevaen Garden, güleryüzlü ve işinin ehli kadrosuyla, Sakarya Üniversitesi çıkışında sizleri bekliyor.

Sapanca Gölü manzarası için en ideal yer; The Heaven Garden Sapanca Gölü manzarası için en ideal yer; The Heaven Garden Sapanca Gölü manzarası için en ideal yer; The Heaven Garden Sapanca Gölü manzarası için en ideal yer; The Heaven Garden Sapanca Gölü manzarası için en ideal yer; The Heaven Garden Sapanca Gölü manzarası için en ideal yer; The Heaven Garden Sapanca Gölü manzarası için en ideal yer; The Heaven Garden Sapanca Gölü manzarası için en ideal yer; The Heaven Garden

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!