1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sarıkamış Platformu ve Kars, Iğdır, Ardahan Derneği’nden LC Haber’e ziyaret

Sarıkamış Platformu ve Kars, Iğdır, Ardahan Derneği’nden LC Haber’e ziyaret

featured

Sarıkamış Platformu Sakarya İl Temsilcisi Mustafa Karabudak ve Kars, Iğdır Ardahan Dernek Başkan Yardımcısı Bülent Turan, LC Haber’i ziyaret etti.

Sarıkamış Platformu Sakarya İl Temsilcisi Mustafa Karabudak, Kars Iğdır Ardahan Dernek Başkan Yardımcısı Bülent Turan ile Denetim Kurulu Üyeleri Züccaci Solmaz ve Erol Tekcan ile Burak Doğutürk, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Tekcan LC Haber’i ziyaret etti.  ,

Mustafa Karabudak Sarıkamış Platformu ve Bülent Turan ise Kars Iğdır Ardahan Derneğinin faaliyetleri hakkında LC Haber İmtiyaz Sahibi ve Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti (UGC) Sakarya İl Temsilcisi Levent Candan’a bilgiler verdi.

Levent Can ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sarıkamış Platformu Sakarya İl Temsilcisi Mustafa Karabudak, Kars Iğdır Ardahan Dernek Başkan Yardımcısı Bülent Turan ile Denetim Kurulu Üyeleri Züccaci Solmaz ve Erol Tekcan ile Burak Doğutürk, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Tekcan’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

Sarıkamış Platformu ve Kars, Iğdır, Ardahan Derneği’nden LC Haber’e ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!