• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Adapazarı


SEDAŞ Normlara Uygun Olmayan Tesisatları Etiketliyor

featured

SEDAŞ Normlara Uygun Olmayan Tesisatları Etiketliyor

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) can ve mal güvenliğini tehdit eden uygun olmayan durumdaki elektrik bağlantı tesisatlarını uyarı etiketiyle işaretliyor. Etiketler sayesinde müşterilerin tehlikelere karşı bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi ile tesisat sahibinden 1 ay içerisinde gerekli onarımları yerine getirmesi isteniyor.

Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce İllerini kapsayan 20 bin kilometrekarelik alanda 3,7 milyon nüfus ve 1,9 milyon kişiye elektrik hizmeti sunan Sedaş, iş sağlığı ve güvenliği alanındaki uygulamalarına bir yenisini daha ekledi.

“Mutlu yarınlar iş güvenliği ile başlar” mottosuyla iş sağlığı ve güvenliği önlemlerini çeşitlendiren Sedaş, müşterilere ait pano ve tesisatları kontrol ederek can ve mal güvenliği riski bulunan, yüksekte tesis edilmiş, deforme olmuş ve buna benzer uygun olmayan panoları uyarı etiketleri ile işaretliyor. Güvenlik uyarıları bulunan etiketler ile müşterilerin tehlikelere karşı bilgilendirilerek olası kazaların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Pano veya tesisatında uyarı etiketi bulunan müşterilerin, Elektrik İç Tesisleri Yönetmeliği’ne istinaden 1 ay içinde normlara uygun düzeltme yapmaları bekleniyor. Bu süre içinde düzenlemelerin tamamlanmadığı, risk teşkil eden tesisatlardaki elektrik akımının ilgili yönetmelik uyarınca güvenlik nedeniyle durdurulacağı açıklandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Elektrik faturaları çok yüksel geliyor. Önce ona çözüm bulsunlar..

    Cevapla
Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!