1. Haberler
  2. Spor
  3. Şekerspor-Sapanca Kurtköyspor maçında olaylar çıktı

Şekerspor-Sapanca Kurtköyspor maçında olaylar çıktı

featured

Sakarya 2. Amatör Küme B Grubu’nda Şekerspor ve Sapanca Kurtköyspor Arifiye Kalaycı Stadı’nda karşılaştı. Karşılaşmanın 76.dakikasinda    mücadele 1-0 Şekerspor üstünlüğü ile devam ederken. Sapanca Kurtköyspor’dan Levent Bostan rakibine kafa atması ile saha bir anda karıştı.

Çıkan gerginlikte kırmızı kartlar çıkarken Şekerspor’dan kırmızı kart gören Oğuzhan Yılmaz’ın Sapanca taraftarına yaptığı el hareketi sonrası saha savaş alanına döndü. Çıkan olaylara emniyet güçleri müdahale ederken karşılaşmaya ara verildi.Çıkan olaylar sonrası hakem Yunus Aytekin Atabek müsabakayı kaldığı yerden devam ettirmesi ise şaşkınlık yarattı.

ÖZÜR DİLEDİ

Şekerspor-Sapanca Kurtköyspor müsabakasında yaşanan olayların ardından kırmızı kart gören Şekerspor oyuncusu Oğuzhan Yılmaz yaptığı açıklama ile Sapanca taraftarından özür diled.

Yılmaz açıklamasında; “Bugünkü müsabakada yaptığım sportmenlik dışı davranıştan ötürü öncelikle sapanca Kurtköy camiası ve taraftarı olmak üzere tüm sporseverler den özür dilerim maçın tansiyonu nedeniyle bile olsa yaptığım bu kabul edilemez davranış nedeniyle futbolculuk hayatıma son verdim bir kez daha tüm spor kamuoyundan özürdiliyorum” dedi

Şekerspor-Sapanca Kurtköyspor maçında olaylar çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!