1. Haberler
  2. Gündem
  3. Siyaset ve İş Dünyası bu düğünde buluştu…

Siyaset ve İş Dünyası bu düğünde buluştu…

featured

MHP Sakarya il eski Meclis Üyesi Erdem & Fatma Özbek çiftinin Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü’nde çalışan yakışıklı oğlu Mehmet Can ile Ersin & Vildan Ersöz çiftinin Gıda Teknikeri olan güzeller güzeli kızı Şevval Ersöz; Can Düğün Salonu’nda gerçekleşen Düğün Töreni’yle evlenerek, yuvalarını kurdu.

Özbek ve Ersöz ailelerinin uzak ve yakından gelen akraba, dost, komşularının bir araya geldiği Şevval ve Mehmet Can Özbek çiftinin düğün töreninde; Sakarya siyaset ve iş dünyasının tanınmış isimleri ile sivil toplum örgütü başkan ve yöneticilerin de aynı ortamda buluştu. Davetlilerin adeta yoğun izdiham yaşattığı düğünde, çifte takı takmak uzun kuyruklar oluşurken, çalan müzik eşliğinde de doyasıya eğlenildi. Davetlileri tek tek kapıda karşılayarak, uğurlayan baba Erdem Özbek, katılan tüm misafirlere teşekkür etti.

Siyaset ve İş Dünyası bu düğünde buluştu… Siyaset ve İş Dünyası bu düğünde buluştu… Siyaset ve İş Dünyası bu düğünde buluştu… Siyaset ve İş Dünyası bu düğünde buluştu… Siyaset ve İş Dünyası bu düğünde buluştu… Siyaset ve İş Dünyası bu düğünde buluştu… Siyaset ve İş Dünyası bu düğünde buluştu… Siyaset ve İş Dünyası bu düğünde buluştu… Siyaset ve İş Dünyası bu düğünde buluştu… Siyaset ve İş Dünyası bu düğünde buluştu…

Siyaset ve İş Dünyası bu düğünde buluştu…
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!