Spor, siyaset ve iş dünyasını buluşturan sünnet düğünü

featured
Spor, siyaset ve iş dünyasını buluşturan sünnet düğünü
Selahiye de bulunan Hanedan Tesisleri ortaklarından Recep Yılmaz, oğlu Eymen’in sünnet düğünü heyecanını yaşadı. Siyaset, spor ve iş dünyası Selahiyede sünnet düğününde buluştu.

İş adamı Recep Yılmaz’ın, oğlu Eymen için düzenlediği sünnet törenine, iş dünyasından siyasete, spordan bürokratlara kadar önemli birçok insanı bir araya geldi. İş adamı Recep Yılmaz’ın, oğlu için düzenlediği sünnet töreninde iş dünyasından siyasete, spordan bürokratlara kadar önemli birçok insanı ağırladı. Mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür eden İş adamı Recep Yılmaz’ın, Bugün çok mutluyum çünkü adeta Sakarya’nin mozaiği diyebileceğimiz her kesimden çok değerli misafirlerimiz bizleri bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp, aramıza katıldılar. Herkese tek tek çok teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.

Yaklaşık 2 bin katılımcının davetli olduğu gecede 100 personel gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlamak için görev aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!