1. Haberler
  2. Spor
  3. Süper Amatör Küme A grubu 19.Haftanın Maçları

Süper Amatör Küme A grubu 19.Haftanın Maçları

featured

Sahilde beraberlik 2-2

Süper Amatör küme A grubunda üst sıra hedefi olan Ferizlispor deplasmanda  Kocaali Sahile takılarak liderliği As Akyazı’ya kaptırdı. Kocaali’de ilk gol ev sahibi Kocaali Sahilden geldi. Burak attı Sahil 28 de  1-0 öne geçti. Bu arada 20 dakikada Ferizlispordan Yasin  direk kırmızı kart görünce Kocaali’ye lider giden Ferizlispor ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı. İkinci yarıda 10 kişilik b Ferizlispor Sınanla  56 dakikada  1-1 buldu. 62 de bu sefer Ergin penaltı golüyle sahne aldı. 1-2  82 de kazanılan Serbest vuruşta Kocaali sahil evinde Şükrü ile 2-2 buldu. Ve kocaalide kazanan çıkmadı.

****

Akyazı Taraklıya patladı  7-0

AsAkyazıspor sahasında Taraklısporu farklı yenerek gecen hafta deplasmanda kaybettiği Ferizli maçının üstüne moral yükledi. Sami Bağdatlıyla ikinci maçına çıkan sarı Siyahlılar eski gücünden uzak olan Taraklıspor karşısında baştan sona üstün oynadığı maçı farklı kazandı 7-0 .sarı Siyahlı ekibi farka taşıyan golleri  Efe ( 2) Uğur (2) hakan Soylu, Umut ve konuk takımın kendi kalesine attı . Bu sonuçla AsAkyazıspor Ferizlinin kocaalide puan kaybı yaşadığı hafta sonunda liderliği tekrar ele geçirdi.

******

Birlik Bekirpaşayı topa tuttu 6-2

Kazımpaşa Birlik deplasmanda genç bekirpaşayı farklı yenerek üçüncü sıradaki yerini korudu. 6-2 Kazımpaşa Birlik Emirlerde farka koştuğu maçta sonuca Utku (2) Doğukan Yakup, Doğukan manavoğlu, Yağız ve Furkan’ın attığı gollerle gitti. 6-2 Ev sahibi Bekirpaşanın gollerini Efe ve Furkan kaydetti

*****

Kırkpınar caddeyi geçti 5-2

Kümede kalmaları mucizeye bağlı olan Kırkpınarspor ile Sakarya Caddesinin Kırkpınar’daki mücadelesinde yedi gol vardı. Eski Süper havasından çok uzakta olan kırkpınarspor ligin ilk yarısında da yendiği Sakarya Caddesini rövanşta da Yusuf(2) Bedirhan ,Hasip  ve Koray’ın attığı gollerle 5-2 yendi. Bu karşılaşmada konuk Sakarya caddesinin gollerini Yağız ve Kerem kaydetti.

Süper Amatör Küme A grubu 19.Haftanın Maçları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!