1. Haberler
  2. Spor
  3. Süper Amatör küme A grubunda

Süper Amatör küme A grubunda

featured

SerdivandaBirlik zaferi 2-1

Stad Serdivan Ekrem Karaberber

Hakemler Mehmet Akınçık ** Samed Yeşilbaş ***  Faruk Kesikbaş ***

kazımpaşa Birlik İsmail *** Metehan *** Kadircan *** Emirhan  Demircan *** ( KK) Berkay ** Doğukan **( Mustafa**) Osmancan **( Emirhan Kılıç ***) Çağrı ** Caner** Kerim ***

Antrenör Fikri Yılmaz

Ferizlispor kaan ** Ferdi ** Haluk ** ( Ersin **) Muhammed *** Enes *** Ergin *** Kerem ** Ümit tale * ( KK) A.Baki ** Berkay ** ( Furkan **)

Antrenör Berk Yusuf Yıldız

Goller Dk 43 Kerim Dk 75 Emirhan Demircan ( Kazımpaşa Birlik) Dk 86 Ergin ( Ferizlispor)

Serdivan Ekrem Karaberber sosyal tesislerinde Süper Amatör küma A grubunda haftanın maçında gülen taraf ev sahibi Kazımpaşa Birlik oldu. Üç golün iki kırmızı kartın olduğu Süper mücadelede Kazımpaşa birlik soyunma odasına ilk yarı için 43 dakikada Kerimin attığı golle 1-0 önde girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında 75 Dakikada Kazımpaşa Birlik stoperi Emirhan demircan şık bir kafa golüyle skoru 2-0 taşıyan adam oldu. Ferizlispor 86 da Erginin golüyle umutlandığı gol anına da ortalık karıştı. Bu karşılıktan ferizlispordan Ümit tale ile Kazmpşa Birlikten ikinci golü atan Emirhan Demircana hakemin çebinden kırmızı kart çıkınca iki takımda sahada 10 kişi kaldılar. O dakikadan sonra başka gol olmayınca Kazımpaşa birlik haftanın maçından üç puan çıkartan takım oldu.

Foto 1 Süper Amatör küme A grubunda haftanın maçında Kazımpaşa birlik çok önemli bir üç puana imza attı

*******

Akova Barış yokum dedi

Hendek Akova Barış  sahasında oynayacağı Arifiyespor maçına çıkamadı. Oyuncularının bir çoğunun müsabaka anında sahada olmamasının ardından ,Hakemler musabayı tatil ettiler. Daha öncede Ferizlispor maçına çıkmayan Akova Barış  Arifiye karşısında aldığı hükmen yenilgi sonrası lig bitmeden ligten düşen takım oldu. Maç sonu Bizim Sakarya’ya açıklamada bulunan  Teknik sorumlu Ali Kemal yener, böyle olsun istemezdik ama ,oyuncularımızın bu tavrı sonrası yapacak bir şey yok, bun dan böyle Gençlerde oluşturacağımız kadro ile gelecek senenin planlamasını yapacağız dedi.

******

Bekirpaşa evinde yıkıldı 0-1

Bekirpaşa kendi evinde uzun süre başa baş gecen mücadelenin ardından üst sıraları hedefleyen Taraklıspora ikinci yarıda yediği golle 0-1 mağlup oldu. Emirlerdeki mücadelenin ilk yarısı 0-0 berabere  bitti. İkinci yardada bir süre bu skorla devam eden oyunda konuk Taraklıspor , 70 dakika dolarken Ramazanın ayağından bulduğu golle  1-0 öne geçti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca üç puan 1-0 la taraklısporun oldu.

******

Akyazı Harmanlık önünde zorlanmadı 4-0

Süper Amatör kümede grubunda playof hedefi olan ,transferin son gününde takıma yeni takviyeler yapan As Akyazıspor sahasında alt sıralarda yer alan harmanlıksporu yenerken fazla zorlanmadı. Sarı Siyahlılar daha 1 dakika dolarken Burak’ın attığı golle maça 1-0 önde başladı. Bu golün ardından bu sefer 20 dakika dolarken Sabri’nin golü devreye girdi. 2-0 İlk yarı için son sözü Burak söyledi 3-0  İkinci yarıda kadrosundaki oynamayanlara da forma uzatan ,yeni transfer Ardayıda oynatan As Akyazıspor maçı Berkayın attığı golle 4-0 kazanarak zirvedeki yerini korudu.

******

Aziziye deplasmanda yara sardı 3-0

Süper Amatör küme a grubunda üst sıraların  bayağı uzağına düşen Karasu Aziziyespor deplasmanda kazanarak hafta içinde yaşanan Kocaali sahil beraberliğinin yaralarını sardı. Sarı Lacivertliler düşme hattında yer alan ev sahibi Kırkpınarsporu 3-0 yenerken gollerini Tamer, İslam ve Hamza kaydetti.

Süper Amatör küme A grubunda
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!