1. Haberler
  2. Spor
  3. Süper Amatör küme A grubunda Akova Barış Ferizli’ye gitmedi

Süper Amatör küme A grubunda Akova Barış Ferizli’ye gitmedi

featured

Süper Amatör küme A grubunda Akova Barış Ferizli’ye gitmedi

Akyazı Caddeye patladı

Süper Amatör kümede dördüncü hafta geride kalırken Akova barış  Ferizlisporla oynayacağı maç için sahaya çıkmazken gecen yıl Balda oynayan Hendek dereköyün ise ligden çekilmesi kesinleşti. İki beraberliğin yaşandığı A grubunda haftanın en farklı galibiyetini Sakarya caddesini 6-0 yenen As Akyazıspor elde etti. Grupta taraklı, Arifiye ,Ferizlispor ve Karasu Aziziyespor yenilmezlik forsuyla yol alıyorlar. Ferizlisporun 10 puanla lider olduğu grupta bu hafta Akyazıda AsAkyazispor,Ferizlispor karşılaşması iddia kulvarına yeni tahminler ekleyebilir.

ASAKYAZI FARKA KOŞTU

Erenlerde AsAkyazıspor  grubun zayıf ekiplerinden Sakarya Caddesini yenerken fazla zorlanmadı. Bir hafta evvel Kazımpaşa Birlik önünde ilk yenilgiyi tadan iddialı AsAkyazıspor  Sakarya Caddesini Hakan Soylu ( 2) Orgun( 2) Mert ve Uğurun golleriyle 6-0 yenerek bu hafta sonu lider Feyizliyle evinde oynayacağı maç için moral buldu.

AZİZİYE TEK KALE

Sezona süperiz Taraklı beraberliği ile  başlayan Karasu Aziziyespor evinde Harmanlık engelini ikinci yarının son 15 dakikasında bulduğu gollerle aştı. Baştan sona kadar tek kale şeklinde oynanan mücadelede ,genç harmanlık başta kalecisi Beran olmak üzere takım halinde güçlü rakipine direnirken, karşı kaleye gidememesi  yenilginin içinde yer alan faktördü. Hücumdaki yetersizlik Harmanlıksporu kendi evine hapsetti. Böyle gecen oyunu   Karasu Aziziyespor Sinan Gündüz ve İslam’ın attığı gollerle 2-0  kazanıp ilk üç puanına merhaba dedi.

NE TARAKLI NE ARİFİYE

Taraklıdagrupun iki yenilgisiz takımı Taraklıspor ile Arifiyesporun mücadelesinde bir devre Arifiye ,bir devre ev sahipi taraklı sahne aldı. Arifiyespor  deplasmanda ilk yarıdaki başarılı oyununu Aydın ve Diyarın golleriyle süsleyip ilk yarı için soyunma odasına 2-0 lık avantajla gitti. İkinci yarıda roller değişti, iki farklı geriye düşen Taraklıspor Görkem ve Yakup un golleriyle önemli bir geriye dönüş yapıp yenilgisiz kalmayı başardı.

BEKİRPAŞANIN AYAK SESLERİ

SüperAmatör küme A grubunda lige yenilgiyle başlayan genç Bekirpaşa  kazanmaya alıştı. Gecen hafta deplasmanda Kocaali sahili 5-4 yenen Bekirpaşa bu haftada evinde, eski gücünden uzak olan Kırkpınarsporu 3-0 yenerek 9 puana ulaştı. Emirlerde vilk yarısı 0-0 biten karşılaşmada Bekirpaşa üç puana Aşkın, Furkan Karadağ ve Eminin golleriyle ulaştı.

KOCAALİ SAHİL KAFA TUTTU

Kocaali Sahilspor Serdivanda ,bir hafta evvel deplasmanda As Akyanın yenilmezliğine son veren Isı Yapı Kazımpaşa Birlikten 2-2 ile bir puan almayı başardı. Maçın içindeki gollerin ikinci yarıda olduğu Ekrem Karaberde konuk Kocaali Sahil Muzafferin penaltı golüyle öne geçti. Ev sahibi Isı yapı Kazımpaşa Birlik bu gole Güner ve Emirhan’la karşılık verip evinde 2-1 öne geçti. Kocaali sahil pes etmedi ve genç Cevat attı ,maç 2-2 bitti. Bu beraberlik çıkışta olan Isı Yapı Kazımpaşa Birlikin üç puan hayallerine sekte vurdu.

Süper Amatör küme A grubunda Akova Barış Ferizli’ye gitmedi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!