1. Haberler
  2. Spor
  3. Süper Amatör Küme B grubu 18.Haftanın Maçları

Süper Amatör Küme B grubu 18.Haftanın Maçları

featured

Erenler direndi 1-1

Stad Erenler atatürk ( 1)

hakemler Oğuzhan Yiğit Karpuz *** Muhammed Yeşilbaş *** Efe Ökten ***

Erenlerspor Harun *** Ömer *** Enes ** Taha *** Hamza *** Doğanay *** M.Ali ** ( Göktuğ**) Fatih ** Güven * ( Taha **) Savaş * ( KK)

Antrenör Fevzi çapkınlar

Kışlaçay Tolga *** Semih ** Mehmet ** Kamil *** Recep ** ( Enes *) Yusuf ** Furkan ** İdris Soner *** Nurdağan ** Furkan **  Eyyüp ** ( Murat **)

Antrenör Ayhan Aldemir

Goller dk 44 Doğanay ( Erenlerspor) Dk 55 İdrisSoner ( kışlaçay)

Erenlerde B grubundan düşecek takımı işaret etmek adına önemli olan Erenlerspor -Kışlaçayspor arasında oynanan kritik oyundan kazanan çıkmadı. Genelde Erenlersporun daha fazla pozisyon ürettiği karşılaşmada  ,savaş iki kez net pozisyonda kaleci Tolgaya takıldı. Ardından  Kışlaçay İdris Soner’le gole çok yaklaştı ama kaleci Harun gole ayaklarıyla geçit vermedi. 44 de bir yan topta Erenlerspor Doğanayın kafasın golü buldu. 1-0 İkinci yarıya daha baskılı başlayan Kılşaçayspor 55 dakikada kaleci Harun’un üç kez müdahale ettiği pozisyonda idris Soner’le beraberlik golünü buldu.1-1 70 Dakikada Savaşın kırmızı kart görmesiyle  10 kişi kalan Erenlerspor buna karşın 78 de Taha ile mutlak bir gollük pozisyonda Tolgaya takıldı. 90 + 3 de oyuna sonradan giren Enesle gole yaklaştı ama sonuç alamadı. Müsabakada iki tarafa gidip gelen maçta karşılıklı  atılan gollerle 1-1 sonuçlandı. Bu skorla Erenlerspor Kışlaçayla arasında olan 4 puanlık farkı korumuş oldu.

******

Geyve Semih’le güldü

Hacımercan Sosyal tesislerinde oynanan karşılaşmada deplasman takımı Geyvespor Süper ligte uzatmaları oynayan Akçay karşısında maçın başında attığı golle sonuca gitti. Karşılaşmanın içinde yer alan tek gol 6 dakika dolarken Semihten geldi ve Geyvespor  kolay gözüken maçın içinden üç puanı tek golle almayı başardı. Bu sonuçla Geyvesporun ilk dört hesabı gelecek haftalara taşındı.

******

Pamukova uygun adım 2-1

Süper Amatör küme B grubunda namağlup lider olarak yoluna devam eden İzlog Pamukova  grubun ilk dört hesabı peşinde koşan Alağaçspor önünde deplasmanda üç puanı 2-1 aldı. Akyazıdaki mücadelede ilk yarı 8 dakikada konuk Pamukovanın Özgürle  attığı golle başladı 0-1. Alasğaçspor evinde bu gole 38 dakikada Görkemle karşılık verdi ve ilk yarı  1-1 sonuçlandı. İkinci yarıdadenk kuvvetlerin mücadelesinde dengeyi İzlog Pamukova adına  65 dakikada Umutun golü bozdu ve bu golle namağlup lider ,zorlu bir deplasmandan üç puanı evine 1-2 taşıdı.

Süper Amatör Küme B grubu 18.Haftanın Maçları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!