SÜPER PLAYOF İKİNCİ HAFTAKARMASI

featured

Ali Arslan Süper Playofta ikinci hafta, ilginç sonuçlarla  geride kaldı.

Ferizli ikide iki yaptı

Süper Amatör Playofta  Bala direk çıkan takım olma mücadelesinde takımlar geride kalan Cumarteside ikinçi maçlarını geride bıraktılar. Puansız takımın olmadığı  ,Ferizlisporun ikinci maçını da kazanarak liderliğini üçüncü hafta maçlarına taşıdığı haftanın içinden bir beraberlik çıktı. Sakarya çark -Kazımpaşa Birlik bu beraberliğin adresindeki iki takımdı. On gollü Cumartesi’den geri kalan Süper Bilgileri bu haftada sizinle buluşturmaya gayret edeceğiz. Dilimizin döndüğünce, önümüzde kalan sonuçlara bakarak üçüncü hafta içinde sizinle bilgi paylaşımında bulunacağız. ANALİZ NAZIM AKTÜRK

HAYAL KIRIKLIĞI ADRESİ

Daha bu köprülerin altından çok sular akar diyetlimde bazı takımlar var ki iki maç sonunda sezon içinde yaptıkları yatırımların karşılığını alamadılar. Süper Playofa Arifiye beraberliği ile giren, ardından Serdivan’dan şok bir yenilgi alan AsAkyazıspor hayal kırıklığı adresinde sarı siyah futbol koltuğunda oturuyor. Sadece omu ? Tatbiki değil, İzlog Pamukova ,Sakarya çark beraberliğinden sonra Ferizli yede kaybederek ,hayal kırıklığındaki adresi Pamukovaya taşıdı.  Bitmedi kadro kalitesi iyi olan yeşilyurt Beldenin iki maçta bir puanda kalması da , hayal kırıklığı bir başka adresi olarak okunabilir. Yukarıda belirtmeye çalıştık daha beş maç ve on beş puan var,bu puanların içinden en fazla hisse alan iki takımdan biri bir olacak, ikinci olanda Baldan gelecek takımla Bala çıkma playofu oynayacak. İşin özü iki maçın içinde hayal kırıklığı yaşayanlarında söyleyecek sözleri henüz bitmedi. Bu gün için Ferizlispor ,ardından gelen Arifiyesporun atığı Süper Playof adımları bu iki ilcenin futbol evine umut taşıdı.

BURASI ERENLE 1 (ARİFİYE BİRATTI ÜÇ ALDI )

Gecen Cumartesini bize göre zirveye şekil verecek en önemli Süper Playof mücadelesi Yeşilyuırt Belde ile Arifiyespor arasında oynandı. As Akyazı ile berabere kalan Arifiyespor ile ,Kazımpaşa birlikle yenişemeyen Yeşilyurt Belde  arasındaki mücadelede beklendiği gibi koro kor mücadeleye tanık oldu. Arifiyespor Yeşilyurt Belde karşısında Harun’un ilk yarıda attığı golle üç puana koşarken, Yeşilyurt ilk yarıda kale önünde üç kez yüzde yüz gole yaklaştı ,direkler ve savunma şansı Arifiye’nin yanındaydı. İkinci yarıda git Geli olan mücadelede savunmada diri kalan ,rakibine pozisyon vermemeye özen gösteren Arifiyespor  ilk yarıda bulduğu golle çok önemli bir rakipten çok önemli bir üç puan alarak yukarılara göz kırptı.

BURASI ERENLER 2 ( BİRLİK GERİDEN GELDİ )

İki bir puanlı takımın Sakarya çark ile Kazımpaşa Birlikin 2-2 berabere kaldığı maçta, ilk yarıda Sakarya Çark ,ikinci yarıda Kazımpaşa Birlik rüzgarı esti. Sakarya Çark baskılı olduğu ilk yarıda Görkem ve Furkan ile üç puana çok yaklaşan iki farklı galibiyeti soyunma odasına taşıdı. İkinci yarıda Kazımpaşa Birlikte yapılan üç değişiklik ,sakaryua çarkı kalesine hapsetti. Bu yarıda Kazımpaşa Birlik önce Yağızla ,sonra Sinan’la peş peşe golleri bulunca oyuna denge ,Birlik kazanma iştahı geldi. Ne var ki 72 dakikada kaleci İsmail’in ceza sahası dışında çark hücumu önlerken rakibini düşürüp, ikinci sarıdan kırmızı görmesi sonrası maçta hesaplar değişti. Beş oyuncu değişikliğini yaptığı için kaleye oyuncu koyan kazımasa Birlik buna karşın on kişi ile kontrataklarla Çarkı zorladı ama, bu zorlamadan gol sesi çıkmayınca, gollü mücadele 2-2 sonuçlandı.

BURASI ERENLER 1 ( AKŞAM SEANSI )

Süper Playofta  Erenler bir nolu sahada üç puanlı Ferizlisporla ,bir puanlı İzlog Pamukova maçı vardı. İlk yarısı pozisyonsuz, kısır futbol çekişmesi içinde gecen mücadeleden gol sesi çıkmadı. karşılaşmanın ikinci yarısında 65 dakikaya kadar golsüz gecen oyunda bu dakikada Ferdinin golü Ferizliyi havalandırdı. Sonrasında İzlog Pamukovanın  beraberlik için çıkışları, Ferizli, nin savunma direnci vardı. Berberlik için bastıran Pamukova karşısında Ferizli kontratakta 90+ 4 de Umit tale ile maçı kopardı ve Ferizli üç olan puanını altıya çıkartıp önemli bir çıkışı liderlikle taçlandırdı.

BURASI ERENLER 2 ( AKYAZI ŞOKTA )

Erenler iki nolu sahada ,renktaşların mücadelesinde puansız Serdivan,bir puanlı As Akyazı’yı yenerek, Playofun fitilini ateşledi. As Akyazının maç boyunca daha etkili olduğu ,çok pozisyona girmesine karşın, Serdivan bir duran toptan Denizin nefis frikik golüyle devreyi  1-0 önde kapaması maçın Sarı Siyah tansiyonunu yükseltti. Karşılaşmanın ikinci yarısında kapanan ,kontrataklara sarılan serdivan karşısında As Akyazı aradığı beraberlik golünü penaltıdan Hakan Ç:alışkanla buldu. Golden sonrada As Akyazı’nın baskısına direkler geçit vermeyince, Serdivan oyuna son beş dakikada giren yeni transfer savaşla son dakikada bulduğu golle maçı kopartan taraf oldu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!