• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Adapazarı


Taner Taşkın: “Birinci kabahatli benim” / Video Galeri

featured

Sakaryaspor Haberleri: Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, Bodrumspor karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin ardından, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“Burada birinci derecede kabahatli benim”
Karşılaşmayı değerlendiren Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, “Oyuna çok iyi başladık. Zor bir maç olacağını daha önce de konuşmuştuk. Altı puanlık bir maçtı mutlaka galip gelmemiz gerekiyordu ki zirvedeki mücadelemiz devam etsin. Tabii bundan sonraki süreçte bütün maçlar çok zor olacak. Kolay hiçbir maç yok. İlk devrede gerçekten oyunu domine eden, golü bulan, çok iyi mücadele eden, iyi pas yapan bir takımımız vardı. Hareketsiz gördüğümüz iki tane oyuncumuzu oyundan aldık. Ama burada gördük ki doğru şeyler yapmamışız. Burada birinci derecede kabahatli benim. İkinci devredeki oyun hiç arzu ettiğim gibi çıkmadı. Rakibimizin firikten golü bulmasıyla panik yaptık. Aslında bizim seviyemizdeki takımların daha böyle olgun oynaması gerekiyor. Tabii burada rakibin kapanması da coşkulu oynaması, ikinci devredeki oyunu da ilk devredeki oyunu gibi değildi. Bu da bizi etkiledi. Neticesinde geçen hafta çok iyi bir mücadele ederek maç kaybettik. Ama bu hafta da ilk yarıdaki oyun tamam ama ikinci yarıdaki oyunu ben de kabul etmiyorum. İnşallah oyumuzu da daha çok geliştirerek önümüze bakmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!