Taner Taşkın’dan Denizlispor Maç Sonu Açıklamaları

featured

Spor Toto 1’inci Lig’in 24’üncü haftasında Sakaryaspor ile Altaş Denizlispor kozlarını paylaştı. Yeşil-siyahlı temsilcimiz karşılaşmadan1-0’lık skorla galip ayrıldı ve yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, alınan galibiyeti değerlendirdi.

Taner Taşkın karşılaşmayla ilgili şu açıklamaları yaptı:

Zor olacağını biliyorduk. Rakibimiz sıcak bölgede, küme düşmemek için mücadele vereceklerdi ve iç saha avantajını değerlendirmek isteyecekti.

Rakibimizi maç öncesinde iyi analiz ettik. Özellikle attıkları gollerin yüzde 40’ı yan toplardan geldiğini gözlemledik. Bu gözlem sonucunda çalışmalarımızda yan toplara önem verdik.

Çok fazla pozisyon vermedik, ilk devre dengelii geçti. İkinci devre takımımız daha derli toplu bir oyun ortaya koydu. Ama maçın gerçekçi hakkına baktığımız zaman beraberlikti. Golü biz bulduk ve galip geldik. Rakibimiz de çok iyi mücadele etti.

Biz Sakaryaspor olarak daha iyi daha aktif oynamamız lazım. Bugün iyi bir oyun var mıydı? Bence yoktu ama kaybetmek istemeyen bir oyuncu grubu vardı. Çok iyi bir mücadele ettiler. Özellikle ikinci yarı alanlarıçok iyi kapattılar, rakibe pozisyon vermedik. Neticesinde de penaltıdan bulduğumuz golle galip geldik. Hücumda daha aktif olmamız gerekiyor, daha pozitif işer yapmamız gerekiyor. Oyunumuzu geliştirmek için de daha fazla çalışacağız.

Son olarak bugün bizleri desteklemek için Denizli’ye gelen, gelemeyip kalpleri bizimle olan tüm taraftarımıza teşekkür ediyorum.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!