Taraklılı Sanatçı Akif Yener’den Başkan İbrahim Pilavcı’ya ziyaret

featured

Taraklılı sanatçı Akif Yener, Sakarya için yazdığı şarkı ve marşlarla tarihte birçok ilke imza atan ve aslen Taraklılı olan bir sanatçıdır. Yener, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı’yı makamında ziyaret etti.

Oldukça verimli ve keyifli geçen ziyarette, sanatçı Yener şunları dile getirdi: “Tarihte Sakarya için yazılan ilk şarkı ‘Onun Adı Efsane Sakarya’ ve sonrasında Sakaryaspor‘un 50. yıl dönümünde yine ‘Sakaryaspor 50. Yıl Marşı’nın (Bu Kalp Seninle Sakaryaspor) söz yazarı ve bestekârının Taraklı’dan çıkması benim için çok ayrı bir anlam taşıyor. Taraklı Mahdumlar köyü benim memleketimdir. Çocukluğumun geçtiği bu cadde ve meydanlarda yıllar sonra defalarca konserler vereceğim hiç aklıma gelmezdi. Birçok kez etkinlikte sahne aldığım Taraklı’da meslek hayatımda diğer konserlerden çok daha fazla kendimi iyi hissettiğim ve büyük bir haz duyduğum doğru bir ifade olacak. Bence Taraklı, tarihiyle, kültürüyle, doğasıyla ve güler yüzlü insanlarıyla Sakarya’mızın da bir incisi. Albümlerime olan ilgi ve desteği, sanatsal faaliyetlerime olan katkıları, güçlü dostluğu, içtenliği ve güzide beldemiz Taraklı’mıza olan muazzam hizmetlerinden dolayı Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı’ya siyasi hayatında başarılar dileyerek ayrıca teşekkür etmek istiyorum.”

Başkan İbrahim Pilavcı ise şu açıklamayı yaptı:

“Sakarya ve Sakaryaspor’umuz için tarihte ilk şarkılarını yapan kişinin Taraklılı oluşu bizler için ayrı bir gurur ve onur kaynağıdır. Sanatçımız Akif Yener’i zaman zaman beldemizde ziyaret ve konserlerde görmek bizleri mutlu ediyor. Kendisinin her daim yanındayız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm sanatsal faaliyetlerinde Taraklı’mızı temsilen kendisine başarılar diliyorum.”

Akabinde Sakarya’lı sanatçı Akif Yener, 5 şarkıdan oluşan Maxi single albümünü Başkan İbrahim Pilavcı’ya imzalayarak hediye etti.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!