1. Haberler
  2. Ulusal Haberler
  3. Trendler listesinde kendisiyle yarışıyor

Trendler listesinde kendisiyle yarışıyor

"Ne Ay Geceden" şarkısıyla yıldızı parlayan başarılı genç yıldız Sezer Sarıgöz, Tekir ile birlikte hazırladığı ortak projesi olan yeni şarkısı "Sarılsak Mı Artık" ı Goed Music etiketiyle dinleyicilerle buluşturdu.

featured
trendler-listesinde-kendisiyle-yarisiyor.jpg

"Ne Ay Geceden" şarkısıyla yıldızı parlayan başarılı genç yıldız Sezer Sarıgöz, Tekir ile birlikte hazırladığı ortak projesi olan yeni şarkısı "Sarılsak Mı Artık" ı Goed Music etiketiyle dinleyicilerle buluşturdu. Youtube platformunda "Sarılsak Mı Artık" şarkısının yayınlanan iki farklı videosu aynı anda Trendler Listesine girerek, yeni bir rekora imza attı.



Sezer Sarıgöz, yeni şarkısı "Sarılsak Mı Artık" için şunları söyledi : "Tiktok platformunda şarkının kısa bir kısmını yayınladıktan sonra viral oldu. Dinleyicilerimin yoğun baskısı üzerine kıramadık ve Tekir'le şarkımızı hemen buluşturmak istedik" dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Trendler listesinde kendisiyle yarışıyor
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!