hacklinkSakarya escortSakarya escortİzmir escortAtaşehir escortİzmir escort bayanSakarya escort bayanEscort sakaryaSakarya serdivan escortEscort bayan sakaryaSakarya bayan escortEscort hataySakarya escort numaralarıSakarya olgun escortSakarya escort fiyatsakarya hendek escortSakarya adapazarı escortBayan escort sakaryaİzmir escort bayanAliağa escortAlsancak escortBalçova escortBayindir escortBayrakli escortBergama escortBeydağ EscortBornova EscortBuca escortÇeşme escortÇiğli EscortDikili escortFoça EscortGaziemir escortGüzelbahçe EscortGrup escortKarabağlar EscortKaraburun EscortOlgun escortRus escortSınırsız escortZenci escortKarşıyaka EscortKemalpaşa EscortKiraz EscortKınık EscortKonak escortMavişehir EscortMenderes EscortMenemen EscortNarlıdere EscortÖdemiş EscortSeferihisar EscortSelçuk EscortTire EscortTorbalı EscortUcuz EscortÜçyol EscortUrla EscortHealthSapanca escortSapanca escortsakarya escortsakarya escortsakarya escort
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Uğur Arslan’a bir tepkide Alperenler ’den geldi

Uğur Arslan’a bir tepkide Alperenler ’den geldi

featured

Alperen Ocakları Sakarya Il Başkanı Furkan Çil, İlçe Başkanları adına yaptığı basın açıklamasında “Uğur Arslan’ın Sakarya ve Niğde halkı hakkında yaptıkları açıklamaları şiddetle kınıyoruz” dedi.

Alperen Ocakları İlçe Başkanları, Büyük Birlik Partisi (BBP) Erenler İlçe Teşkilatında bir araya geldi. Alperen Ocakları Sakarya İl Başkanı Furkan Çil, İlçe Başkanları adına bir basın açıklaması yaptı. Çil Basın açıklamasında Uğur Arslan’ın sosyal medyada eleştiri konusu olan Sakarya ve Niğde halkına yönelik söylemlerini kınadıklarını ifade etti.

Sakarya İl Başkanı Furkan Çil, basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Öncelikle bütün milletimizin başı sağ olsun. Allah kalanlara yar ve yardımcısı olsun. Gündemde olan Uğur Arslan’ın Sakarya ve Niğde halkı hakkında yaptığı açıklamalarını şiddetle kınıyoruz. Özellikle 99 depremini yaşayan Sakarya halkının hala içlerinde sönmemiş yangınlar olmasına rağmen bu yakıştırmayı yapmasını ve Sakarya ve Niğde’deki vatandaşların araçlarını küçümsemesini ve dışlamıştır. Bir insana yakışmayacak şekilde peşin ön yargıda bulunan tüm sözlerini kendisine iade ederiz. Biz halk olarak bu özrün talebini kabul etmiyoruz, etmeyeceğiz. Depremzedelerimiz kurtarılmayı bekliyor, hâlâ yaralarını sarmaya çalışırken emniyet güçlerine yapacakları işi öğretiyorsun. Bizim gibilerin ve deprem bölgesine yardıma gidenlerin niyeti temiz. İçimizde böyle çürük elmalar çıksa da biz her zaman birlik ve dirlik içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Uğur Arslan’a bir tepkide Alperenler ’den geldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.