Ünlüler oraya akın ediyor

featured

Şehirleşmiş hayatın getirdiği alışılagelmiş düzene ayak uydurmaktan sıkılanlar ünlülerin mekânını tercih etmeye başladı. Bu mekânlardan biri de Girişimci işadamı Kamil Cebeci’ye ait Sapanca Phalesia Glamping başta geliyor.

Phalesia Glamping Sapanca tatil meraklıların ve doğaseverleri tercihi olmaya başladı. Sakarya’mızın güzide ilçesi, doğası ve manzarası, gölü ile eşine az rastlanan güzellikle bulunan tatil bölgesine ilgi her geçen gün artıyor. Özelikle doğa sporları merkezi konumuna gelmeye başlayan Sapanca araların dışında yerli ve yabancı turistlerin de ilk tercihleri arasında yer almaya başladı. İlimize de Turizm alanında yatırımlar da bir birini kovalamaya devam ediyor. Şehir trafiğinden, egzozdan ve kalabalıklardan kaçmak, biraz olsun nefes almak isteyenlerin yeni trendi bungalov evler olmaya başladı. Doğanın sesine kulak verin sloganıyla turistleri ağırlayan, Sapanca gölünün eşsiz manzarası ile büyülenmek isteyenlerin başını ise ünlüler çekiyor.

Tercihleri Phalesia Glamping Sapanca oldu

Girişimci işadamı Kamil Cebeci’ ye ait olan ve Şükriye Mahallesi, Polat Merkez Sokak’ta hizmet veren Phalesia Sapanca, adeta ünlü isimlerin uğrak yeri hali geline geldi. Hemen her yıl Ünlü Pop Müziği Sanatçısı Yeşim Salkım’ı ağırlayan Phalesia Glamping Sapanca; önceki günde Kafe Karadeniz’de sahne alan Karadenizli Ünlü Sanatçı Hülya Polat ile Erenler Değirmendere 2.Yayla Şenliği’ne katılan ve Phalesia Glamping Sapanca Kamil Cebeci’nin sponsor olduğu Karadenizli Ünlü Sanatçı Recebim ile Onay Şahin’i konuk etti. Bu Tesislerde dalından meyvelerin tadına ve çeşmelerden gelen kaynak suyun tadına, kuş seslerinin eşliğinde bakabilirsiniz. Tesislerde bulunan açık ve kapalı olmak üzere iki adet yoga, meditasyon yapabileceğiniz alan ile de dikkat çekiyor.

Ünlüler oraya akın ediyor Ünlüler oraya akın ediyor Ünlüler oraya akın ediyor Ünlüler oraya akın ediyor Ünlüler oraya akın ediyor Ünlüler oraya akın ediyor Ünlüler oraya akın ediyor Ünlüler oraya akın ediyor Ünlüler oraya akın ediyor Ünlüler oraya akın ediyor Ünlüler oraya akın ediyor Ünlüler oraya akın ediyor Ünlüler oraya akın ediyor Ünlüler oraya akın ediyor Ünlüler oraya akın ediyor Ünlüler oraya akın ediyor Ünlüler oraya akın ediyor Ünlüler oraya akın ediyor Ünlüler oraya akın ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!