1. Haberler
  2. Spor
  3. Yıldızlara teknik güç geldi

Yıldızlara teknik güç geldi

featured

Yıldızlara teknik güç geldi

Kerim Durmaz komutasında, yıllardırSakarya Basketbolüne  alt yapı yaş gruplarında Pota altına Basketbol hizmeti taşıyan Sakarya Yıldızlara Teknik anlamda iki değerli isim daha katıldı. basketbolde Büyükşehir Belediyesporun İthal Basketbol takımını Sakaryaya Taşımasının ardından buradaki yapılaşman ayrılan ,yılalrdır Büyükşehir Belediyenin alt yapısının gelişimine katkı sunan Önder kaya ve Murat yardım ikilisi kendilerine kuçak acan Sakarya Yıldızlarla el sıkıştılar.

SİTİMAL VE SERDİVANDA ÇALIŞIYORLAR

Sakarya Yıldızlar 2006 Yaş grupundan başlayarak 14 yaş grupuna kadar olan Basketbol ordusu ile Cumartesi ve Pazar günleri Serdivanda ,hafta içindede Sitimal Sporsalonunda çalışıyorlar. Kerim Durmaz komutasında ,Önder kaya ve Murat yardımla çalıştırıcı akdrosu güçlenen Sakarya Yıldızların önümüzdeki yıllardaki hedefi U 14 yaş üstündeki yaş gruplarındada, Pota altında boy göstermek, Basketboldeki Yıldız hedefini daha yukarıya çekmek olarak gelecek yılların planı içine kondu. HABER NAZIM AKTÜRK

Yıldızlara teknik güç geldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!