Yiyecek bulamayan yaban hayvanlarına vatandaştan yardım eli

featured
SAKARYA'NIN AKYAZI İLÇESİNDE KARLI HAVADA YİYECEK BULMAKTA ZORLANAN YABAN HAYVANLARINA DESTEK GAYESİYLE HAYVAN SEVERLER, KURU OT, SAMAN, BUĞDAY, YULAF VE YAKLAŞIK 500 KİLOGRAM EKMEK BIRAKTI. (ALİ YILDIRIM/SAKARYA-İHA) Sakarya'nın Akyazı ilçesinde hayvsanseverler, karlı havada yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için belirlenen noktalara kuru ot, saman, buğday, yulaf ve yaklaşık 500 kilogram ekmek bıraktı.

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde hayvsanseverler, karlı havada yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için belirlenen noktalara kuru ot, saman, buğday, yulaf ve yaklaşık 500 kilogram ekmek bıraktı.
Hayvanseverler, yüksek kesimlerinde şiddetini artıran kar yağışı sebebiyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için kolları sıvadı. Bu çerçevede, Akyazı Acelle Yaylası’nda Vedat Yazıcı ve Selçuk Yazıcı, kış şartlarında yaban hayvanlarına destek gayesiyle yemleme çalışması yaparak, bölgedeki farklı noktalara kuru ot, saman, buğday, yulaf ve yaklaşık 500 kilogram ekmek bıraktı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!