Yüce Sapanca’yı sokak sokak gezdi: “Her oy Türkiye Yüzyılı için imzadır”

featured

Yüce Sapanca’yı sokak sokak gezdi: “Her oy Türkiye Yüzyılı için imzadır”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında Sapanca’nın sokaklarında halkı kucaklayarak, “14 Mayıs Türkiye Yüzyılı için milat olacak, doğru adamla yarınlara yürüyeceğiz” vurgusu yaptı.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 14 Mayıs seçimleri öncesinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bu kapsamda Sapanca’da Ak Parti İlçe Teşkilatı, Sapanca Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Başkan Yüce, semt kıraathanesinde vatandaşları kucakladı, tek tek taleplerini dinledi. Seçimlerde yapılacak tercihin, Türkiye’nin kaderini belirleyeceğini kaydeden Yüce, “Türkiye, doğru adamla dünyanın en iyileri arasına girecek” ifadelerini kullandı.

 

Türkiye Yüzyılı için milat

Cumhur İttifakı’na ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verilecek her oyun Türkiye Yüzyılı’nın miladı için imza olduğuna dikkat çeken Başkan Yüce, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Rahmi Can Şeşen, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ile birlikte ilçeyi sokak-sokak dolaştı. Yüce, ayrıca bölgedeki taleplere ilişkin talepleri aldıklarını ve en kısa sürede gerekenin yapılacağını söyledi.

 

“Dünya beşten büyüktür diye haykırdık”

14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yapan Başkan Yüce, “Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında Cumhurbaşkanımızın önderliğinde dev projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Tohum olarak ektiğimiz Türkiye Yüzyılı politikaları meyvelerini vermeye başladı. Dünyada sözü geçen, oyun değiştirici bir siyaset izliyoruz ve bunun mührünü Dağlık Karabağ bölgesinde gösterdik. Türkiye üretimi SİHA’lar ile işgal edilmiş toprakları Türk dünyasına kattık. Dünya beşten büyüktür diye haykırdık. Sesimizin daha da gür çıkması için önümüzdeki seçimler çok önemli. 14 Mayıs günü Sapanca’nın her zamanki gibi reisinin yanında olacağını biliyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!