hacklinksakarya escortSakarya escortHealthSapanca escortSapanca escortsakarya escortsakarya escortsapanca escortadapazarı escortsakarya escort bayanakyazı escortarifiye escorterenler escorteve gelen escortferizli escortgeyve escorthendek escortkarapürçek escortkarasu escortkaynarca escortkocaali escortotele gelen escortpamukova escortsapanca escortserdivan escortsöğütlü escorttaraklı escortsakarya escortakyazı escortarifiye escorterenler escorteve gelen escortferizli escortgeyve escorthendek escortkarapürçek escortkarasu escortkocaali escortotele gelen escortpamukova escortsapanca escortserdivan escortsöğütlü escorttaraklı escortwebmaster forumizmir escort kizlarArkadaşlık sitelerihttps://spyerror.hacklink.live/Betpuan girişsekabet girişSekabetizmir escort kizlar
Essen

  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Nalan Yedekçi: “Ekrem İmamoğlu’na verilen ceza, halkın iradesine yönelik haksız bir saldırıdır”

Nalan Yedekçi: “Ekrem İmamoğlu’na verilen ceza, halkın iradesine yönelik haksız bir saldırıdır”

featured

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Serdivan İlçe Başkanı Nalan Yedekçi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis cezasına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Yedekçi, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ekrem İmamoğlu, halkın güvenini kazanmış, başarılı ve toplumun her kesimine dokunan bir belediye başkanıdır. Kendisine verilen hapis cezası, hukukun üstünlüğü ilkesine aykırı olduğu gibi, demokratik haklara ve halkın iradesine yönelik açık bir saldırıdır. Bu kararı kabul etmiyor, demokrasiye olan inancımızı asla kaybetmiyoruz.”

Dava sürecinde bir üye hakimin tüm suçlardan beraat kararı yönünde muhalefet şerhi koymasını olumlu bulduklarını belirten Nalan Yedekçi, “Yargı içerisinde adaleti savunan ve vicdanını kaybetmeyen hakimlerin olması, ülkemiz için umut vericidir. Ancak bu vicdanlı duruş, hukuksuz kararları ortadan kaldırmaya maalesef yetmemektedir.” dedi.

Yedekçi, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Cumhuriyet Halk Partisi olarak, seçilmiş temsilcilerimize ve halkın iradesine yapılan her türlü haksızlığa karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Ekrem İmamoğlu’nun yanındayız ve demokrasiye olan bağlılığımızı sonuna kadar koruyacağız.”

Nalan Yedekçi: “Ekrem İmamoğlu’na verilen ceza, halkın iradesine yönelik haksız bir saldırıdır”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.