1. Haberler
  2. Haberler
  3. Açılım Okulları’ndan LGS Motivasyon Kampı

Açılım Okulları’ndan LGS Motivasyon Kampı

featured

Özel Sakarya Açılım Okulları Ortaokulu, 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik LGS Motivasyon ve Çalışma Kampı düzenledi. Kampta arkadaşları ile eğlenen öğrenciler, hem keyifli vakit geçirirken; hem de deneme sınavlarıyla LGS’ye hazırlık yaptı.

Sakarya’nın başarılı butik okullarından Özel Sakarya Açılım Okulları yine eğlenceli ve öğretici bir etkinliğe imza attı. 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik Seçkin Otel’de LGS Motivasyon ve Çalışma Kampı düzenleyen Açılım Okulları; hem eğitirken hem eğlendirdi.

Programın ardından sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Özel Sakarya Açılım okulları, “Açılım Ortaokulu 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik Seçkin Otel’de düzenlediğimiz LGS Motivasyon ve Çalışma Kampımızı tamamladık. Çalışma kampımızda her gün   yapılan deneme sınavları ve çözümleri, ayrıca ilk dönem konu tekrarları yer aldı. 5 gün süren kampımızın son günü yapılan denemenin ardından öğrencilerimiz havuzda eğlenceli dakikalar geçirerek bir dönemin yorgunluğunu attılar” notunu yazdı.

Açılım Okulları’ndan LGS Motivasyon Kampı Açılım Okulları’ndan LGS Motivasyon Kampı

Açılım Okulları’ndan LGS Motivasyon Kampı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!