Essen

  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. AHMED EŞ-ŞARA’NIN TANK PALET FABRİKASI’NA YAPTIĞI ZİYARET TBMM GÜNDEMİNDE

AHMED EŞ-ŞARA’NIN TANK PALET FABRİKASI’NA YAPTIĞI ZİYARET TBMM GÜNDEMİNDE

featured

AHMED EŞ-ŞARA’NIN TANK PALET FABRİKASI’NA YAPTIĞI ZİYARET TBMM GÜNDEMİNDE

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent,  Suriye Geçici Devlet Başkanı eş-Şara’nın, Sakarya Valisi ve Belediye Başkanı eşliğinde Tank Palet Fabrikası’nı ziyaret etmesini TBMM gündemine taşıdı.

 
CHP’li Taşkent’in konuşması şöyle:

Suriye Geçici Devlet Başkanı eş-Şara, Sakarya Valisi ve Belediye Başkanı eşliğinde Arifiye’deki tank palet fabrikasını bir gece yarısı ziyaret etti.
 
– Tank palet fabrikasına yapılan bu gece ziyaretinin amacı nedir?
– Bu ziyaret fabrikanın üretim süreçleri ve teknolojik altyapısı hakkında hangi bilgilerin paylaşılmasına neden olmuştur?
– Tank palet fabrikasının geleceği ve güvenliği konusunda kamuoyuna neden yeterli bilgi verilmemektedir?
 
Bu bağlamda, fabrikaya yapılan bu gizli ziyaretin tüm detaylarının kamuoyuyla paylaşılmasını ve gerekli açıklamaların yapılmasını talep ediyoruz. Sakarya halkının ve milletimizin bilgi alma hakkı vardır, bu hakkın sağlanması için konunun takipçisi olacağımızı bildiriyor ve fabrikanın sahibine, ordumuza geri verilmesini bir kez daha talep ediyoruz.

AHMED EŞ-ŞARA’NIN TANK PALET FABRİKASI’NA YAPTIĞI ZİYARET TBMM GÜNDEMİNDE
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!