AKYAZI YURT MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇANAKKALE ÇIKARMASI

featured

AKYAZI YURT MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇANAKKALE ÇIKARMASI

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Akyazı Yurt Müdürlüğü tarafından yurtta kalan öğrencilere Çanakkale gezisi düzenlendi.

Akyazı Yurt Müdürlüğünce organize edilen gezide 23 öğrenci, Yurt Müdürü Kamil Bostan, ve Yurt Yönetim Memurları katılım sağladı. Çanakkale’ye giden gençler, adeta tarihe yeniden tanıklık etti.

“Gençlerimizle birlikte tarihi yaşatmaya devam edeceğiz ”

Çanakkale’de 57. Alay şehitliği, Ertuğrul Tabyası ,Yahya Çavuş’un yer aldığı Tabya, Seyit Onbaşı’nın top attığı mevkii , Hilal-i Ahmer müzesini, Kızılay’ın ilk kurulduğu yer olan ‘Kızılay Agadere Müzesini gezen öğrenciler, duygu dolu anlar yaşadı.

Çanakkale Şehitliği’nde tüm şehit ve hayatını kaybeden gaziler için dua eden gençler, geziden dolayı Yurt Müdürü Kamil Bostan’a teşekkür etti. Akyazı Yurt Müdürlüğü olarak olarak kültürel gezilere devam ettiklerini ifade eden Kamil Bostan, “Öğrencilerimiz güzel ülkemizin tarihi, doğa ve kültürel yerlerini görmeleri için hazırladığımız projeler çerçevesinde Çanakkale’ye götürdük. Çanakkale gezisi esnasında gençlerimiz, tarihimizi yakından görme fırsatı buldu. Yurt Müdürlüğü olarak gençlerimizle birlikte tarihimizi yaşatmaya devam edeceğiz.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!