Essen

  1. Haberler
  2. Kültür&Sanat
  3. Albet Tiyatrosu ‘Rumuz Goncagül’ İle Sahne Alıyor

Albet Tiyatrosu ‘Rumuz Goncagül’ İle Sahne Alıyor

Aliağa Belediye Tiyatrosu (ALBET) kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Rumuz Goncagül’ isimli iki perdelik müzikal oyun ile sahne alıyor.

featured
albet-tiyatrosu-rumuz-goncagul-ile-sahne-aliyor.jpg

Aliağa Belediye Tiyatrosu (ALBET) kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Rumuz Goncagül’ isimli iki perdelik müzikal oyun ile sahne alıyor. 14 Haziran 2022 Salı günü Ulaş Bayam Açıkhava Tiyatrosu'nda ücretsiz olarak sahnelenecek oyun saat 20.30’da başlayacak.

Türk tiyatrosunun önemli senaryo yazarlarından Oktay Arayıcı’nın 1977 yılında kaleme aldığı, yönetmenliğini ise ALBET Tiyatro Eğitmeni Demet Bozkurt’un yaptığı oyun, evlilik kurumunu konu alıyor. Toplumun evliliğe ve ilişkilere olan bakışı, ekonomik menfaatler ve aşk çerçevesinde değerlendiriliyor. İki insanın rahatça yaşayamadığı duygular, durumlar, komik ve eleştirel bir dille seyirciye aktarılıyor.

Canlı orkestranın yer alacağı gösterimde birçok ASEV eğitmeninin yanı sıra Türk Sanat Müziği Koro Şefi Barış Doğan da konuk oyuncu olarak rol alacak.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Albet Tiyatrosu ‘Rumuz Goncagül’ İle Sahne Alıyor
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!