Arifiye’de Yeşil Yatırımlar Hız Kazandı.

featured

Arifiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, ilçe genelinde yürütülen rekreasyon ve park alanı çalışmaları hız kazandı.

Arifiye Belediyesi son dönemde yapmış olduğu rekreasyon ve park alanı çalışmalarıyla Arifiye’ye “Yeşil İlçe” kimliğini kazandırmayı hedefliyor. Son olarak Muallim Mektebi Park, Fidanlık Park ve Mezbahane Park’ın yapımları tamamlanırken, Garaj Park ve Büyükdere Park’ın da yapımına başlandı. İçerisinde yürüyüş yolları, piknik alanları, spor alanları ve dinlenme alanları bulunan bu parklarda vatandaşların zaman geçirebilecekleri yeşil alanlar oluşturuluyor.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada; “Çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerinin dinlenebilecekleri, nefes alacakları, günün stresini atacakları yeşil alan ve park alanı yapım çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Son olarak Neviye Mahallesinde Muallim Mektebi Parkı, Orta Kirazca Mahallesinde Fidanlık Park ve Fatih Mahallesinde Mezbahane Park’ın yapımını tamamladık. Aynı Zamanda Garaj Park ve Büyükdere Park’ın da yapımlarına başladık. Vatandaşlarımızdan ricamız kısıtlı bütçe kaynaklarıyla yapılan bu hizmetlere sahip çıkmaları, onları koruyup kollamalarıdır. Parklara zarar veren şahısları gördüklerinde Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünü bilgilendirmeleridir.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!